Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


25 augustus 2004


Fietser (82) gewond na ongeval Zelhem


Een 82 jarige man uit Zelhem is woensdagochtend (25/8) gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Hengeloseweg / Korenweg in Zelhem. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Slingelandziekenhuis in Doetinchem.
Een aanvankelijk gewaarschuwde traumahelikopter werd afgebeld nadat bleek dat het letsel zich minder ernstig liet aanzien. Kort voor 09.30 uur stond de man met zijn fiets stil op de Korenweg en stak vervolgens plotseling de weg over op het moment dat een personenauto bestuurd door een 29 jarige vrouw uit Zelhem vanuit de richting Hengelo kwam aanrijden. Zij kon een aanrijding niet meer voorkomen.


Winterswijk - nekklachten na botsing


Een 45 jarige vrouw uit Winterswijk heeft woensdagmorgen nekklachten opgelopen nadat ze als bestuurster van haar personenauto van achteren werd aangereden door een bestelauto bestuurd door een 30 jarige man uit Zutphen.
Het ongeval gebeurde omstreeks 09.20 uur, toen de vrouw komend uit de richting Winterswijk, vanwege tegenliggers, stil stond op de rijbaan om linksaf de Breukinkweg in te rijden. De Zutphenaar die in dezelfde richting reed, had dit kennelijk te laat in de gaten. Hij botste tegen de achterzijde van de auto van de vrouw.
.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --