Gemeente Sint-Oedenrode


Besluitenlijst 17 augustus 2004
Sektor-

afdeling
Aanwezig: Burgemeester P.M. Maas, Wethouder Huijbregts, Afwezig: Wethouder van Rossum, Wethouder Thijssen BGR-WIZ
Rapport IWI inzake samenloopsignalen van het Inlichtingenbureau (IB). Kennis nemen van het rapport en ter kennisname aan de Raad. Akkoord
Het college van burgemeester en wethouders nemen kennis van het Rapport IWI m.b.t. samenloopsignalen van het Inlichtingbureau. Vanaf januari 2003 is Sint-Oedenrode evenals anderen gemeenten, de Belastingdienst, UWV/CWI en IBG ook aangesloten op het inlichtingenbureau. Sint-Oedenrode kan nu maandelijks een controle uitoefenen op inkomen en werk van klanten met een uitkering. Voorlopig kan geconcludeerd worden dat het Inlichtingenbureau preventief werkt omdat tot nu toe geen signalen zijn binnengekomen die niet bekent zijn bij de gemeente.
GGB-RO
Beroepschriften en verzoek om voorlopige voorziening inzake bestemmingsplan Centrum.
Verdere berichtgeving Raad van State afwachten; raad informeren. Akkoord
Met betrekking tot het bestemmingsplan Centrum zijn 5 beroepsschriften bij de Raad van State. Het college van burgemeester en wethouders informeert de gemeenteraad hierover en wacht verdere informatie van de Raad van State af.
GGB-RO
Jaarverslag 2003 Raad van Toezicht Henkenshage. Kennis te nemen van het Jaarverslag Raad van Toezicht Kasteel Henkenshage 2003 en beleid 2004.
Akkoord
GGB-RO
Voorbereidingsbesluiten Heistraat/Merodestraat en Ollandseweg 103. De raad voorstellen een voorbereidingsbesluit te nemen voor de locaties Heistraat/Merodestraat en Ollandseweg 103. Akkoord
GGB-WG
Pad Ravelstraat.
Pad bij eerstkomende onderhoudsbeurt meenemen en de heer Kersten daarvan in kennis stellen.
Akkoord
GGB-WG
Verzoek aanwonenden Lindendijk
Verzoeker meedelen dat:

1. Oplossing voor trillingshinder wordt gezocht in reparatie van schades;

2. Aannemer om suggesties vragen, waarmee problemen in de toekomst worden voorkomen;

3. Problemen met de riolering worden in principe verholpen, waarbij niet uitgesloten wordt dat aanpassingen op eigen terrein noodzakelijk zijn.
Akkoord
7.
FIN
Rapportage Waarderingskamer inzake voortgangsinventarisatie 1 juni 2004.
Rapportage Waarderingskamer voor kennisgeving aannemen.

Akkoord
FIN
Junicirculaire gemeentefonds.
Kennis nemen van de brief.
Akkoord
GGB-BM
Inspraakverslag bouwplan van de heer Fransen, Rijtvenweg 2. Instemmen met het vaststellen van het inspraakverslag inzake het uitbreiden van de bedrijfsruimte cq kassen gelegen aan het adres Rijtvenweg 2 te Sint-Oedenrode.
Akkoord
GGB-WG
Bewegwijzering industrieterrein Nijnsel.
RWS opnieuw verzoeken om industrieterrein Nijnsel vanuit het zuiden via Sint-Oedenrode te verwijzen.
Akkoord
Het college van burgemeester en wethouders vraagt Rijkswaterstaat opnieuw bewegwijzering naar het industrieterrein Nijnsel te plaatsen. Op dit moment gaat het (vracht)verkeer via Son en Breugel naar Nijnsel. Deze route is niet eenvoudig. De Oostelijke Randweg is veel meer geschikt voor vrachtverkeer.
CO
Beslissing op bezwaar inzake weigering bouwvergunning. Besluiten tot ongegrond verklaring van het bezwaarschrift overeenkomstig het advies van de commissie bezwaar- en beroepschriften; een conceptbesluit is bijgevoegd. Akkoord
12. FIN
FIN
Wetsvoorstel afschaffing Zalmsnip.
Kennis nemen van de stand van zaken.
Akkoord