PERSBERICHT - 2004-08-25

Oad-charter Andorra maakt vliegende start

De wintersportcharter van Oad Reizen naar Andorra heeft een vliegende boekingsstart gemaakt. In de eerste dagen na het verschijnen van de gids werden tientallen boekingen gemaakt. De reisbureaus die de eerste 50 boekingen maakten, zijn inmiddels door Oad getrakteerd op een taart.

Business unit director Theo Venix, verantwoordelijk voor het wintersportproduct van Oad, spreekt van een zeer voortvarende start: Ik moet zeggen dat de reacties op de introductie van Andorra als nieuwe bestemming van vele kanten meteen zeer positief waren. Ik heb veel enthousiaste verhalen gehoord van mensen die Andorra als skibestemming kennen. Uit alle verhalen kwamen de verkoopargumenten (sneeuwzeker, zonnig en taxfree) als zeer positief naar voren.

Inmiddels is Oad een grootscheepse campagne voor Andorra gestart in de vakbladen. Door intensieve communicatie met de reisagent hopen we dat Andorra een plekje tussen de oren van de reisagent krijgt, aldus Venix, die tevens meldt dat Oad nog een grote studiereis naar Andorra wil organiseren. In oktober volgt een grote consumentencampagne.