Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Thom Wernink nieuwe commissaris bij Annexum Invest

Amsterdam augustus 2004 Bij Annexum Invest, specialisten in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten, is drs. Thom Wernink toegetreden als commissaris. De heer Wernink is voorzitter van de EPRA (European Public Real Estate Association) en heeft daarnaast diverse commissariaten en adviesfuncties in de vastgoedsector. De totale Raad van Commissarissen van Annexum Invest bestaat nu uit vijf personen. De commissarissen hebben allen een ruime ervaring in het bedrijfsleven. Het doel van Annexum Invest is in de toekomst een verdere groei te realiseren en haar marktpositie nog verder te verstevigen.

Thom Wernink vervulde diverse functies in de vastgoedsector bij ondernemingen als DTZ Zadelhoff, Wereldhave en Vaste Waarden Nederland. Tot april 2003 was hij Bestuursvoorzitter bij Corio N.V. (voorheen VIB). Op dit moment is hij voorzitter van de EPRA (European Public Real Estate Association). De EPRA is een belangenorganisatie van beursgenoteerde vastgoedondernemingen in Europa. Verder bestaat de Raad van Commissarissen uit drs. Chris van den Berg, mr. Geert Jan Selman, mr. Rob van de Voort (voorzitter)en mr. Guus Wigmans.

Annexum Invest B.V. is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Met behulp van fiscaal transparante structuren wordt aan beleggers de mogelijkheid geboden te participeren in hoogrenderende en stabiele vastgoedbeleggingen. Annexum Invest levert de belegger een full-service product, waarbij zij alle uitvoerende activiteiten met betrekking tot acquisitie, beheer en desinvestering van de beleggingen voor haar rekening neemt. De dagelijkse leiding bestaat uit drs. H.W. Boissevain MRICS en J.J.H. Pieters MM.