Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
25/08/04

De schippers van de Kameleon
Het avonturenspel van onze jonge helden!

Identity Games heeft met de uitgave van dit spel iets unieks toegevoegd aan de spannende boekenreeks van schrijver Hotze de Roos. Het verhaal achter het spel:
Sietse en Hielke hebben hun boot 'de Kameleon' net helemaal opgeknapt. De motor zoemt als een zonnetje en de jongens varen volle kracht vooruit. Als ze na een lange dag varen naar huis gaan, steekt er plots een onverwachte storm op. Bliksemschichten flitsen door de lucht en bulderen over het meer. Felle windstoten jagen het schuim van de golven. Het vee op het land slaat op hol en enkele dieren raken te water. Nu moet blijken wie er pas echt lef heeft. Speel mee en wordt de held van het dorp.

Kort spelverloop:
In dit spel hebben de spelers als doel om het vee te redden dat in het meer te water is geraakt. Iedere speler probeert met zijn kameleonboot als eerste het kalf, het lam, de big en het kuiken van zijn kleur op te sporen en te redden. Maar dat is geen gemakkelijk karwei want je moet je boot wel goed op koers houden. Dat doe je met de stuurkaarten. Maar kijk goed uit je doppen want de andere spelers zitten behoorlijk in je vaarwater.

Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : ca. 40 minuten
Winkeladviesprijs : Eur 14,95

Spelauteur : Arthur Tebbe, Identity Games
Vormgeving : Anthony van der Zwan, Identity Design

Digitaal beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u vanaf onze website downloaden bij persinformatie.

Voor meer informatie of recensie-exemplaren mailt u naar arthur@identitygames.nl of belt u met Arthur Tebbe +31-10-201 45 64 of +31-6 41 55 60 28 of kijk op onze website www.identitygames.com

©2004, Identity Games International BV, Rotterdam
®2004, Uitgeverij Kluitman Alkmaar BV / Shooting Star Filmcompany

---- --