Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Gemeente Groningen ' vermoord' hoofdveld Be Quick 1887

Gemeente Groningen maakt er een potje van op de Esserberg

De gemeente Groningen heeft weer eens bewezen dat het erg goed om kan gaan met verantwoordelijkheden. Nadat vorig jaar overeengekomen was dat Be Quick 1887 zelf het hoofdveld zou gaan verzorgen lag er tot eergisteren een fantastische mat voor een lekkere pot voetbal.

Tot eergisteren inderdaad. Wat is het geval. De verantwoordelijke persoon die de laatste maanden intensief (1 maaisessie duurt 5 uur!) bezig is geweest met het hoofdveld is op vakantie. De Gemeente zou de taken (het maaien van het veld) voor 2 keer overnemen, en dat heeft het hoofdveld geweten, het is als het ware doodleuk 'vermoord'.

Nu had de Gemeente Groningen de laatste jaren er al een handje van om op vooraf gestelde tijden, of het nou regende, hagelde, gevroren had of sneeuwde, de velden in Groningen te maaien. Het gevolg was dat, wanneer het bijvoorbeeld geregent had, de tractorsporen tot wel 5 cm diep in het veld stonden.

De laatste wedstrijden van het vorig seizoen werden gespeeld in Mei. Het is nu bijna september, dus ongeveer 4 maanden later. Toen we vandaag over veld 2 liepen was er bij een groot aantal mensen verontwaardiging over de staat van het veld. Gaten, lege plekken, onkruid en een zeer grote kans op blessures wanneer er op dat veld gespeeld gaat worden, zal de gemeente de veranwoordelijkheid nemen voor eventuele blessures???

Gemeente, hartelijk bedankt voor het fantastische en vooral goed doordachte werk wat jullie weer hebben verricht op het hoofdveld bij Be Quick 1887!!!

Ga voor kwalitatief goede foto's naar: http://www.bequick1887.nl/hoofdveld

EINDE PERSBERICHT