Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Concept-ontwerpbestemmingsplan Geuzenveld West 2004

Het bestemmingsplan voor Geuzenveld West (Buurt 10 en Park De Kuil) wordt vernieuwd. Het nieuwe concept-ontwerpbestemmingsplan Geuzenveld West 2004 ligt vanaf 26 augustus 2004 vier weken ter inzage.

Het bestemmingsplan zal vanaf 26 augustus gedurende vier weken op deze website te vinden zijn. Daarnaast is het vanaf deze datum in te zien op het Tuinstadhuis en bij de Openbare Bibliotheek van Slotermeer.

Presentatie
U kunt over het bestemmingsplan meepraten en wel op maandag 30 augustus. Dan wordt in woon- en zorgcentrum Nieuw Geuzenveld een informatie- en inspraakavond georganiseerd. Dit centrum vindt u aan de Cornelis Outshoornstraat 126; de avond begint om 1 9.45uur.

Tijdens deze bijeenkomst wordt het bestemmingsplan toegelicht. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Inspraak
Dit nieuwe bestemmingsplan gaat het nu nog geldende Bestemmingsplan Geuzenveld-west uit 1989 vervangen. Gedurende de inspraakperiode kunt u uw inspraakreactie geven. In uw inspraakreactie kunt u aangeven waarom en op welke punten u het niet eens bent met het conceptontwerp-bestemmingsplan. Ook kunt u melden welke veranderingen u wenst.

Reageer
U kunt uw inspraakreactie schriftelijk (dus niet per e-mail!) richten aan het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer, Postbus 67018, 1060 JA Amsterdam.

Het is van groot belang dat uw inspraakreactie voor het sluiten van de ter inzagetermijn bij het stadsdeel binnen is. Te laat binnengekomen reacties kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Na sluiting van de inspraaktermijn worden alle inspraakreacties verzameld en verwerkt in het ontwerp-bestemmingsplan. Dit ontwerp-bestemmingsplan wordt dan ter inzage gelegd. Op dit ontwerp-bestemmingsplan kunt u dan zogenaamde zienswijzen indienen.

Na behandeling van de zienswijzen kan het ontwerp-bestemmingsplan worden vastgesteld. Naar verwachting gebeurt dit medio volgend jaar.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit onderwerp, kunt u contact opnemen met dhr. J. Spaans. Klik op zijn naam voor kontaktinformatie.

Contact:
J. Spaans