Provincie Zuid-Holland

Groene Kruisweg (N 487) in Cromstrijen afgesloten

De provincie Zuid-Holland gaat de Groene Kruisweg (N 487), tussen de Volgerlandseweg en de Rijksstraatweg in Middelsluis, afsluiten in verband met asfalteringswerkzaamheden. Van donderdag 26augustus tot donderdag 2september is er op doordeweekse dagen tussen 20.00 en 06.00 uur geen verkeer mogelijk op dit weggedeelte.

Het wegennet van de provincie is regelmatig aan onderhoud toe. In kader van het onderhoudsplan voor 2004 worden van 26 augustus tot 2 september in de nachtelijke uren op doordeweekse dagen asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd op de N 487 tussen de Volgerlandseweg en Middelsluis. De bestaande bovenlaag van asfaltbeton wordt weggefraist en vervangen door een nieuwe laag. Omdat de werkzaamheden zich ook uitstrekken over de kruising met de Volgerlandseweg is het noodzakelijk de afsluiting in fases te doen en tijdens de werkzaamheden het autoverkeer om te leiden over de parallelweg van de Groene Kruisweg en/of de Middelsluisedijk Westzijde.

InternetVan de voortgang van de werkzaamheden zal melding worden gedaan op de website van de provincie www.zuid-holland.nl thema verkeer/werkaandeweg

Bron: afdeling Communicatie, telefoon 070 - 441 66 22