Politie Drenthe

Donderdagmorgen

Assen 26-08-2004

Fietsters botsen
KLAZIENAVEEN - Woensdagmiddag fietsten een 35- en een 39-jarige vrouw elkaar tegemoet achter de woningen aan de Kap. In een krappe onoverzichtelijke bocht botsten zij ten elkaar waarbij zij kwamen te vallen. De 35-jarige vrouw liep daarbij vermoedelijk een enkelfractuur op, zij werd per ambulance naar het SZE overgebracht.

Vrouw door slippende auto gewond
EMMEN - Woensdagavond reed een 43-jarige man uit Weiteveen met zijn auto over de Laan van het Kinholt. In een bocht raakte hij in de slip waarbij hij een wandelende vrouw met de zijkant van zijn auto raakte. De 53-jarige vrouw uit Emmen brak daarbij haar been op meerdere plaatsen, zij werd per ambulance naar het SZE overgebracht.

Politie houdt recidivist aan
PEIZE - Een 22-jarige Groninger werd woensdagavond door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een woning aan de Oude Paardendijk waarbij o.a. sieraden en een fototoestel werden weggenomen. Getuigen zagen de dader wegfietsen en op basis van het signalement kon de man worden aangehouden. Hij was eerder die dag in vrijheid gesteld nadat hij op 12 augustus was aangehouden voor een andere inbraak.

Dana Kragten-Everts verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 14.00 uur. Tel. 0592-361260 of 06-52 55 4218. Daarna neemt Dirk Neef neemt de persvoorlichting over, telefoon 06 - 51557950.