Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

25-08-2004
Voorontwerpbestemmingsplan Landgoed De Hoevens

Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat de gemeente een ontwerp-bestemmingsplan in voorbereiding heeft voor de locatie gelegen aan de Goorstraat te Alphen op het Landgoed de Hoevens. Met ingang van dinsdag 17 augustus 2004 ligt het voorontwerpbestemmingsplan voor een periode van vier weken ter inzage. Het voorontwerp-bestemmingsplan beoogt een gebruik als twee recreatiewoningen in de Vlaamsche Schuur aan de Goorstraat.

Gedurende de openingstijden ligt voornoemd voorontwerp-bestemmingsplan voor iedereen ter inzage in het gemeentekantoor te Alphen bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Deze afdeling is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:30. De stukken kunnen op verzoek ook buiten werktijden worden ingezien tijdens tenminste drie aaneengesloten uren per week. Daarvoor moet u van tevoren een afspraak maken (tel. 013-5086666).
Tijdens de periode waarin het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen schriftelijk een inspraak reactie kenbaar maken omtrent voornoemd voorontwerp-bestemmingsplan bij het college van burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam (Postbus 3, 5130 AA, Alphen NB).