Ingezonden persbericht


De Raeliaanse Beweging gaat door met het aantonen van de Hypocrisies van het Vaticaan.

Hoe kan de Paus zich niet bewust zijn van de misdaden van het Vaticaan?

Persbericht, 26 augustus 2004 - Volgend op het Reuters verhaal van Castelgandolfo, Italië op 22 Aug, "De Paus Veroordeelt Mensen Klonen en de Arrogantie van de Mens", (zie persbericht hieronder) becommentariërend dat mensen klonen niet "ethisch" is en dat Christus "respect voor mensen" onderrichtte, heeft Ricky Lee, de leider van de Raeliaanse Beweging in de V.S. de volgende verklaring gegeven.

"De paus heeft blijkbaar vergeten of was nooit onderwezen betreffende hoeveel miljoenen mensen de katholieke kerk heeft gedood door hen levend te verbranden of het plegen van culturele genocide. Hij is ook vergeten dat het Vaticaan de slavenhandel heeft vergeven, dat miljoenen kinderen reeds gestorven zijn en meer miljoenen lijden door verhongering, enkel geboren omdat alle pausen hun aanhangers verboden condooms te gebruiken, en dat hij doorgaat met doden door te liegen tegen bevolkingen door hen te vertellen dat condooms het aidsvirus niet stoppen. En laat ons niet vergeten het in de doofpot stoppen van duizenden pedofiele misdaden. Is dit wat de paus bedoeld met "respect voor mensen"?

In deze verklaring veroordeelt de paus het mensen klonen en arrogantie van de mens. Dit alles klinkt mooi, maar vraag een uitgehongerd kind of iemand die sterft aan een ziekte die kan genezen door kloononderzoek - Wie is arroganter, degenen die willen helpen de kwaliteit van het leven te verbeteren en leven te creëren of degenen die het leven nemen? En om dingen in een helderder perspectief te zetten, laat ons niet vergeten dat alle vorige pausen tegen bloed transfusies, transplantatie, voorgeschreven medicijnen, vaccins enz. waren en nochtans zou de huidige paus zeker 15 jaren geleden gestorven zijn zonder deze wetenschappelijke vooruitgang. Maar heeft hij deze vooruitgang van wetenschap geweigerd? Neen! En terwijl de paus ook klonen met "de Nazi experimenten vergelijkt die in WWII uitgevoerd werden", zwaait hij een mooie vlag, maar spreekt geen waarheid. Ten eerste door niet te vertellen dat het Vaticaan heeft geprofiteerd van het helpen van Nazimisdadigers om Duitsland te ontvluchten om aan gerechtigheid te ontsnappen. (Advocaten Easton en Heffing - de Alperin v. Vaticaan Bank werd oorspronkelijk in de Federale Rechtbank in San Francisco in november 1999 ingediend. De aanklagers zijn concentratiekampoverlevenden van Serviëse, Joodse en Oekraïense achtergrond en hun verwanten evenals organisaties die meer dan 300.000 Holocaust slachtoffers vertegenwoordigen. De aanklagers zoeken een boekhouding en restitutie van de nazi Kroatische Schatkamer die volgens het Ministerie van buitenlandse zaken in de V.S. na het einde van de oorlog ongeoorloofd naar de Vaticaan Bank en andere banken overgebracht werd. Zie www.vaticanbankclaims.com/home.html)

Ondanks haar geweldige kracht de waarheid te verbergen in aanmerking genomen en de vinger te wijzen naar anderen, is de gehele fundering van het Vaticaan aan het afbrokkelen alsook de mythe van god. Er is geen god. De mensheid dankt zijn bestaan aan De Elohim. In de bijbel werd van de ELOHIM gesproken, maar niet van god. En het Vaticaan heeft dit waarschijnlijk geweten voor een lange, lange tijd".

Voor alle interviews contacteer alstublieft........... www.rael.org/press of netherlands@rael.org