Politie Gelderland-Midden

Arnhem, kop-staart botsing op Onderlangs in Arnhem
Publicatiedatum: 26-08-2004

Een 29-jarige Arnhemse automobiliste is woensdagavond achterop de auto van een 57-jarige man uit Kapelle (Zeeland) gebotst, nadat ze niet meer kon stoppen voor een rood verkeerslicht, op de Onderlangs in Arnhem. De vrouw reed omstreeks zes uur uit de richting van het centrum over de Onderlangs, toen de bestuurder uit Kapelle die voor haar reed stopte voor een rood licht. Bij de botsing is één inzittende, uit de voorste auto, met vermoedelijke nek- en schouderklachten overgebracht naar Ziekenhuis Rijnstate.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem, man bekeurd na ongeval

Publicatiedatum: 26-08-2004

Een 71-jarige automobilist uit Arnhem heeft woensdagmiddag een bekeuring gekregen nadat hij op de Johan de Wittlaan, in zijn woonplaats, door rood licht reed en vermoedelijk daardoor een ongeval veroorzaakte. De Arnhemmer kreeg omstreeks 17.30 uur groen licht om rechtsaf te gaan, op de kruising ter hoogte van de Boulevard Heuvelink, maar reed rechtdoor. Een 46- jarige bromfietsster uit dezelfde plaats, kruiste zijn pad en kwam ten val. Vermoedelijk doordat ze van schrik remde. De automobilist is bekeurd wegens het niet volgen van de juiste rijrichting. De Arnhemse moest zich op de eerste hulp melden voor medische behandeling.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem, man aangehouden na mishandeling buschauffeur
Publicatiedatum: 26-08-2004

De politie heeft woensdagmiddag een 22-jarige automobilist uit Nijmegen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 34-jarige buschauffeur uit Arnhem op de Wagenerlaan in zijn woonplaats. De Nijmegenaar zou omstreeks twaalf uur bij een bushalte de bus in zijn gestapt, omdat volgens zijn zeggen de buschauffeur hem in zijn auto had afgesneden. De buschauffeur verklaarde echter dat hij voorrang heeft bij het uitrijden van een bushalte. Hierop kwam het tot een handgemeen tussen beiden. De Nijmegenaar zou de chauffeur hierbij meerdere malen hebben geschopt en geslagen en liep vervolgens weg naar zijn auto, waarmee hij de parkeerplaats van het nabijgelegen ziekenhuis opreed. Omstanders waarschuwden de politie. De Nijmegenaar kon bij zijn auto worden aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. De man kon met een proces-verbaal op zak het bureau weer verlaten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---