AL CAPONE'S


Bezorgpizza vanaf nu lekker èn gezond

Vanaf nu is het mogelijk om een lekkere èn gezonde bezorgpizza te bestellen. Al Capones Pizzas heeft een nieuwe pizza ontwikkeld met een unieke vezelrijke volkorenbodem. Deze pizza is bovendien belegd met groenten en vetarme producten.

Onderzoek heeft uitgewezen dat ruim de helft van de Nederlanders kampt met (een lichte vorm van) overgewicht. Hart- en vaatziekten en suikerziekte zijn bekende gevolgen van dit probleem. Al Capones Pizzas heeft het initiatief genomen om een bijdrage leveren aan een bewuster en gezonder leefpatroon van consumenten. In samenwerking met voedingsdeskundigen en een culinair adviseur is in het afgelopen half jaar een pizza ontwikkeld met een vezelrijke volkorenbodem, magere 30+ kaas op basis van plantaardige vetten, kipfilet, gegrilde paprika en rucola sla. De pizza heet Buono Sano, wat Italiaans is voor Lekker & Gezond.
Met de introductie van de Buono Sano speelt Al Capones in op de steeds groter wordende behoefte van de consument om gezonder te gaan leven. De bezorgpizza kan vanaf nu, zonder enige vorm van schuldgevoel bij de consument, aan die behoefte voldoen.

Interactief
Al Capones is voortdurend bezig met het ontwikkelen van meer producten in het gezonde voedingsegment. Zo is er al een drietal maaltijdsalades geïntroduceerd.
Om een gezonder voedingspatroon te stimuleren biedt Al Capones op zijn website bovendien een unieke service. Klanten die zelf hun pizza samenstellen kunnen de voedingswaarde van hun pizza interactief meten. Bij het kiezen van de bodem en het toevoegen van de ingrediënten verschijnt een overzicht. In dit overzicht kan de klant direct zien welke gevolgen hun keuze heeft voor de voedingswaarde van de pizza wat betreft energie, groenten, vezel en verzadigd vet.Tegelijkertijd verschijnt in een diagram de beoordeling volgens de criteria van het Voedingscentrum.