Politie Zeeland


W-8555-2004 Ruiten en muren beklad

Van een winkelpand aan de Langstraat te Zoutelande zijn donderdag tussen 02.30 uur en 08.00 uur de ruiten en muren met verf beklad.
Het schadebedrag is niet bekend.


O-8556-2004 Auto in de sloot

Op de Kuijerdamseweg in Noordwelle is donderdag rond 02.30 uur een 32-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland met zijn auto in de sloot gereden.
De man verklaarde dat hij moest uitwijken voor iets op de weg. Hierdoor stuurde hij teveel naar links, reed tegen een verkeersbord waarna hij aan de rechterzijde van de weg in een sloot tot stilstand kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij, de auto raakte rondom beschadigd.


O-8557-2004 Diefstal uit auto
In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Oesterbaai in Wemeldinge.
Uit de auto werden o.a. een tas met sportartikelen en foto-apparatuur weggenomen t.w.v. enkele honderden euro's.


O-8558-2004 Ingebroken in een boot
In een boot die gestald stond op een bedrijfsterrein in Sint Annaland is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken.
De toegang werd geforceerd waarna de boot geheel werd doorzocht. Voor zover bekend werd een geldbedrag van een tiental euro's ontvreemd. Braakschade is niet bekend.


O-8559-2004 Vrouw rijdt auto total loss
Een 53-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland heeft donderdagmorgen haar auto total loss gereden nadat zij was geschrokken van een paar vogels.
De vrouw reed rond 09.00 uur over de Oost Westweg te Wissenkerke toen er plotseling vogels voor haar auto kwamen. In een schrikreactie gaf ze een ruk aan haar stuur waardoor ze in de rechterberm reed. Haar auto raakte in een slip, reed aan de linkerzijde tegen een verkeersbord en kwam aldaar in een sloot tot stilstand. De bestuurster kwam met de schrik vrij, haar auto is total loss.