Ingezonden persbericht


Persbericht

Adobe sluit partnerovereenkomst met CIBER Nederland B.V.

~ Nieuwe value added system integrator voor Server-producten in Nederland ondersteunt Adobe s groeiproces in het enterprise-segment ~

Amsterdam, 26 augustus 2004 Adobe Systems Incorporated (NASDAQ: ADBE) heeft CIBER Nederland B.V. benoemd tot Level II partner voor zijn Server-producten in Nederland. In het kader van deze samenwerking levert CIBER Adobe Server Solutions op basis van het Intelligent Document Platform aan zijn klanten en levert het bedrijf ondersteunende diensten voor Adobe's bedrijfstoepassingen. Adobe en CIBER gaan intensief samenwerken om de verkoop en marketing van Adobe s Server-producten te stimuleren. Deze oplossingen helpen organisaties om documenten te beheren tijdens de volledige levenscyclus en documentprocessen te vereenvoudigen, doordat ze een volledig platform voor documentmanagement bieden.

"Deze samenwerking met Adobe is in lijn met onze bedrijfsvisie en marketingstrategie," aldus Tom Steenbakkers, account manager bij CIBER Nederland. CIBER is gespecialiseerd in het ontsluiten van (digitale) bedrijfsinformatie. Onze klanten profiteren van een geïntegreerde aanpak als het gaat om enterprise-informatieprocessen. Daarom werken wij samen met marktleiders die standaardoplossingen bieden. De Intelligent Document -oplossingen van CIBER zijn gebaseerd op het Adobe Intelligent Document Platform. Deze serveroplossing is een uitstekende aanvulling op onze bedrijfsoplossingen op basis van onder andere SAP en Oracle. Daardoor kunnen wij toegevoegde waarde blijven bieden aan onze klanten. De eerste projecten met Adobe laten zien dat we hierin geslaagd zijn.

"CIBER is gespecialiseerd op het gebied van informatieontsluiting en het ondersteunen van administratieve bedrijfsprocessen in Nederland. Bovendien heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een uitstekend trackrecord aan klanten opgebouwd voor de afzet van innovatieve enterprise-oplossingen, aldus Rolf van Wanrooy, Country Manager Adobe Systems Benelux. "In lijn met de actuele ontwikkelingen op het gebied van e-government en eForms-initiatieven verwachten we een aanzienlijke groei van onze activiteiten binnen ondernemingen en overheden. We zijn ervan overtuigd dat CIBER ons kan helpen onze positie in dit segment verder te versterken, en toegevoegde waarde kan bieden aan bestaande klanten op basis van krachtige enterpise-systemen, zoals SAP en Oracle. Met name de partnerovereenkomst die Adobe en SAP hebben gesloten, stelt CIBER in staat om hun SAP klanten nog meer innovatieve gecombineerde oplossingen te bieden."

"Onze zakenpartners zijn op zoek naar nieuwe technologieën en oplossingen die de kosten van schriftelijke communicatie, zowel in elektronische als in papieren vorm, terugbrengen en de communicatiestroom van hun klanten efficiënter maken, aldus Roel-Jan Mouw, Marketing Manager Adobe Systems Benelux. "De samenwerking met CIBER maakt het mogelijk om deze belangrijke projecten bij onze klanten tot een succes te maken. Adobe s betrouwbare enterprise-oplossingen en de ervaring van CIBER vormen voor onze klanten een ijzersterke combinatie".

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Een PDF van het persbericht vindt u hier:
http://www.adobe.nl/aboutadobe/pressroom/main.html

Over CIBER Nederland
CIBER is een no-nonsense IT dienstverlener die opdrachtgevers in staat stelt meer uit hun (IT) organisatie te halen. Onze oplossingen worden gerealiseerd op basis van 30 jaar ervaring, onze marktkennis en de kwaliteit van onze medewerkers. De kracht van CIBER ligt in de resultaten die onze oplossingen bereiken voor onze opdrachtgevers. De kennis, ervaring en toewijding van onze mensen is hiervoor de basis.

CIBER Nederland bereikt betere resultaten met IT. Dit doen wij door bedrijfsoplossingen te leveren en te optimaliseren. CIBER biedt standaard implementaties, maatwerk oplossingen, onderhoud en beheer. Wij richten ons op grote en middelgrote organisaties in de overheid, industrie, nutssector en de financiële- en zakelijke dienstverlening.

CIBER Inc. is beursgenoteerd (NYSE), heeft een omzet van ongeveer 700 miljoen euro, meer dan 7000 medewerkers en vestigingen in 7 Europese landen.

Over Adobe Systems Incorporated
Adobe helpt mensen en bedrijven beter te communiceren door middel van zijn wereldwijd toonaangevende platforms op het gebied van digital imaging, ontwerp- en documenttechnologie voor consumenten, creatieve professionals en bedrijven. De inkomsten van Adobe bedroegen in het afgelopen fiscale jaar meer dan $ 1.2 miljard. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.com.

®2004 Adobe Systems Incorporated. All richt reserved. Adobe, the Adobe logo and Adobe Reader and Photoshop are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respectieve owners.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: Lilian van Tongerlo van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
E-mail: lilianv@lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com