Politie Drenthe

Donderdagmiddag

Hoogeveen 26-08-2004

Auto uit de bocht bestuurster gewond
COEVORDEN Een 35 jr. vrouw uit Dalen is donderdagmorgen naar het ziekenhuis vervoerd nadat ze op de Rondweg in Coevorden met haar auto uit de bocht was gevlogen. Het ongeluk is waarschijnlijk ontstaan doordat de vrouw met een te hoge snelheid reed. De verwondingen van de vrouw vielen mee. Haar auto werd wel totaal vernield.

Bedrijfsauto gestolen
ASSEN Tussen 10 en 25 augustus is in Assen een Mercedes bedrijfsauto gestolen. De auto stond geparkeerd aan de Beilerstraat. De gebruiker van de auto was gedurende de diefstal met vakantie.

Hooibroei
NIJENSLEEK Een stapel hooi in een ligboxenstal aan de Dwarsweg in Nijensleek vloog donderdagmiddag door broei in brand. Na een uur had de brandweer de brand onder controle. Ze kon voorkomen dat de stal verloren ging. De koeien in de stal bleven ongedeerd. Een schadebedrag is niet bekend.

N-48 urenlang afgesloten na ernstig verkeersongeval ZUIDWOLDE De N-48 is donderdagmiddag door een frontale aanrijding bij Zuidwolde enkele uren afgesloten geweest. Het verkeer werd bij de afslag Balkbrug en het verkeersplein Hoogeveen omgeleid. Bij de aanrijding raakten twee personen ernstig gewond. De aanrijding vond plaats net voorbij de afslag naar het industrieterrein van Zuidwolde, in de richting Balkbrug. Door nog onbekende oorzaak kwam een 57 jr. vrouw uit Vries met haar auto op de linkerweghelft en kwam in botsing met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 25 jr. man uit Uden. De vrouw raakte ernstig gewond en kwam bekneld te zitten in de auto. Zij is met ernstig letsel per traumaheli overgebracht naar het AZ Groningen. De man raakte eveneens ernstig gewond. Hij werd uit zijn auto geslingerd en belandde in de berm. Hij is per ambulance overgebracht naar het Sophiaziekenhuis in Zwolle. De brandweer verleende assistentie.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot maandag 08.00 uur.
Tel. 0592-452475 of 06-51 55 7950.