Politie Zeeland


W-8550-2004 Rijden onder invloed van alcohol

Een 48-jarige Middelburgse automobiliste is woensdagavond rond 21.00 uur op de Laan der Verenigde Naties in haar woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Zij kreeg een rijverbod van 4 uur en een boete.


W-8551-2004 Meisje op fiets aangereden

In haar woonplaats is woensdagmiddag een 12-jarig meisje uit Vlissingen geschept door een personenauto.
Het meisje fietste rond 17.30 uur over het fietspad langs de Sloeweg, komende uit de richting van de Koudekerkseweg. Op de fietsoversteekplaats stak ze de weg over zonder hierbij voorrang te verlenen aan een personenauto, bestuurd door een 20-jarige Vlissinger. Het meisje kwam bij de aanrijding ten val en is met schaafwonden aan het hoofd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Van haar fiets werden de voor- en achterband verbogen, de auto had schade aan de voorzijde. Omdat de adem van de automobilist naar alcohol rook, werd van hem een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een proces-verbaal.


O-8552-2004 Aanrijding tussen landbouwvoertuig en een personenauto
Op de Drieweg te Heinkenszand vond woensdagavond rond 18.30 uur een aanrijding plaats tussen een landbouwvoertuig en een personenauto.
Het landbouwvoertuig, een zogenaamde sproeimachine, bestuurd door een 32-jarige man uit de gemeente Borsele, had voorgesorteerd om linksaf de Grotedijk op te rijden. Een 21-jarige automobilist uit Heinkenszand haalde links in, ondanks dat de bestuurder van de sproeimachine richting aangaf naar links. Tussen beide voertuigen ontstond een aanrijding waarbij het dak van de personenauto geheel vernield werd, het sproeivoertuig had schade aan de cabine en het voorwiel. Er raakte niemand gewond.


W-8553-2004 Rijden onder invloed
Een 27-jarige automobilist uit Middelburg is in de nacht van woensdag op donderdag in Vlissingen aangehouden.
Agenten zagen de automobilist met hoge snelheid en een defect achterlicht over de Nieuwe Vlissingseweg rijden. Hierop kreeg de man een stopteken. Omdat de adem van de man naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete.


O-8554-2004 Bekeuringen in Renesse
Tussen woensdag 22.00 uur en donderdag 03.30 uur werd in en rondom Renesse een controle gehouden.
Er werden ca. 40 voertuigen gecontroleerd. Er werden 4 boetes uitgeschreven voor illegale recreëren, 1 voor verlopen apk en 1 voor het niet hebben van een bromfietscertificaat.





Politie Zeeland