Politie Zeeland


W-8568-2004 Diefstal boot

Tussen maandagavond 22.00 uur en woensdagavond 20.30 uur is vanaf een afgesloten terrein aan de Muidenweg in Arnemuiden een trailer met daarop een rubberen boot weggenomen.
Het betreft een trailer van het merk Kalf, type de Luxe met een waarde van enkele honderden euro's.
De (grijze) rubberen boot is van het merk RIS, type 35f heeft een waarde van enkele duizenden euro's.
De toegang tot het terrein werd geforceerd; het totale schadebedrag is nog onbekend.


Z-8569-2004 Aanrijding in Terneuzen

Woensdagavond rond 19.10 uur vond er op de kruising Mr. F.J. Haarmanweg, N61 in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een bedrijfsauto en een personenauto.
De 56-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit de gemeente Terneuzen reed over de Koegorsstraat komende uit de richting van de Axelse Sassing. Hij wilde op de kruising met de
N61 rechtdoor oversteken in de richting van de Mr. F.J. Haarmanweg.
Hierbij verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 57-jarige bestuurster van de personenauto uit Galder.
Een inzittende van de vrouw, een 16-jarige jongen uit Galder, werd met kneuzingen aan knie en ribben per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.


W-8570-2004 Zakkenrollen

Donderdagmiddag tussen 17.00 uur en 17.30 uur is een 42-jarige vrouw uit Middelburg op de Markt in haar woonplaats door een zakkenroller bestolen van haar portemonnee.
De portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's en waardepapieren, werd uit haar tas weggenomen.


W-8571-2004 Aanrijding in Middelburg

Donderdagmiddag rond 16.50 uur vond er op de Koudekerkseweg in Middelburg een aanrijding plaats tussen een fiets en een personenauto.
De 27-jarige fietsster uit de gemeente Veere reed over het rechts naast de Koudekerseweg gelegen fietspad, komende uit de richting van de Poelendaeleweg.
Toen ze plotseling linksaf sloeg, en de rijbaan overstak, verleende ze geen voorrang aan de
25-jarige automobiliste uit de gemeente Veere, die naast / achter haar in dezelfde richting reed.
De fietsster werd met diverse kneuzingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
De bestuurster van de personenauto werd ter controle (in verband met haar zwangerschap) tevens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


Z-8572-2004 Winkeldiefstal

Donderdagmiddag rond 16.50 uur is een 50-jarige vrouw uit Terneuzen in haar woonplaats aangehouden wegens winkeldiefstal.
De vrouw had bij een winkel aan de Alvarezlaan in Terneuzen weekbladen en schoolspullen met een totale waarde van ruim 25 euro weggenomen.
Tegen haar werd proces-verbaal opgemaakt.





Politie Zeeland