Ingezonden persbericht


persbericht

Amsterdam, 18 augustus 2004

v&s dance productions opent grootste hip hop school van nederland

Audities op 27 en 28 augustus 2004

Een nieuwe dansrevolutie begint!

V&S Dance Productions te Amsterdam brengt je Nederlands vetste Hip Hop dansschool, waar je verschillende dansstijlen kunt leren, zoals Jazz, Fusion Jazz, Ballet, Klassiek, Showmusical, Tapdans, Freestylen, Break Dance en Pop & Lock.

V&S Dance Productions is een jong bedrijf dat zowel nationaal als international werkt op drie gebieden binnen de danswereld - een dansschool, een entertainmentbureau en een boekingskantoor.

De onderdelen

V&S Dance Studio is de dansschool met als basis Hip Hop. Hier zullen mensen gevormd worden tot uitvoerend kunstenaars in alle dansstijlen.

V&S Entertainment is het entertainmentbureau met als basis de uit de dansschool voortgevloeide uitvoerend kunstenaars. Het entertainmentbedrijf zal zich voornamelijk bezig houden met het organiseren en produceren van theatershows, podiumshows en diverse evenementen.

V&S Agency is het boekingskantoor en richt zich op het uitzenden van uitvoerend kunstenaars. Dit gebeurt op basis van aanvragen van discotheken, organisatoren van diverse feesten, artiesten of plaatsingen vanuit het entertainmentbureau.

Officiële opening

Op 4 oktober zal de grootste hip hop school in Nederland zijn deuren feestelijk openen.

Auditie

Heb je altijd al willen dansen achter bekende artiesten, in grote shows of willen freestylen in discotheken? Maar durf je niet, omdat je denkt dat je er niet ver mee zal komen? Dat is natuurlijk zonde. V&S Dance Productions is ervan overtuigd je te kunnen prikkelen om toch deze stap te nemen en samen met jou een nieuwe dansrevolutie te starten.

Make A Move !

Meld je aan voor de V&S Dance Productions audities op 27 en 28 augustus 2004. Laat je niet afschrikken door het woord "auditie", want het is geen toelatingsexamen om je te kunnen aanmelden. Het is bedoeld om mensen in te delen op hun niveau. Iedereen is welkom die van dansen houdt.

Meer informatie en het aanmeldformulier kun je vinden op http://www.v-and-s.com

==============

MEER INFO:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met V&S Dance Productions op Info@v-and-s.com of telefonisch op 020 - 6670523. Kijk ook op http://www.v-and-s.com voor meer informatie. Een flyer voor de auditie is beschikbaar voor publicatie op het web. Deze is op te vragen bij Nora Tol Virtual Publishing op info@noratol.nl of 0320 - 215021.