BEURSGEBOUW EINDHOVEN

Extravaganza on Tour

De erotische lifestyle-beurs Extravaganza on Tour Beursgebouw Eindhoven 27, 28 en 29 augustus 2004 gezellig, spannend, opwindend en heet

Extravaganza on Tour is de erotische lifestyle-beurs, waarop alles wat ook maar in de ruimste zin van het woord te maken heeft met erotiek te koop, te zien danwel te ervaren is.

Extravaganza al meer dan 10 jaar een begrip, geheel in een nieuw jasje, met veel nieuwe stand-hou-ders en een inmiddels befaamd groot podium met wederom nieuwe ongeëvenaarde, spet-terende acts. Onze artiesten die u continu zullen betoveren met hun spannende mooie shows. Zij zul-len gedurende de hele dag/avond shows brengen (dus niet steeds een herhaling van dezelfde acts), als u alle acts gezien wilt hebben, moet u bij ons de hele openingstijd benutten.

Extravaganza is vernieuwd en hoe!!!
Met een nieuwe inrichting, de mooiste indrukwekkendste nationale en internationale shows, een keur aan nieuwe shops en diverse themapleinen: zoals het Wendy Somer-plein, het BDSM-plein alsmede de Pleasure Dome is Extravaganza niet alleen de oudste maar ook het meest vooruitstrevende en vernieuwende erotiek spektakel van Nederland. Alle nieuwtjes ziet u als eerste in de Erotic World of Extravaganza. Wilt ook u genieten van vrouwelijk schoon en goed gebouwde mannen die u in een wereld doen wanen die met geen andere te vergelijken is? Dan is Extravaganza: the place to be!

De vele talrijke stands geven een goed beeld van wat er op erotiekgebied allemaal te bieden is. Van luxe lingerie tot betaalbare slips. Speeltjes en spannende dvd's/video's, uitgaanskleding en pikante kunstwerken, sfeerartikelen en gewoon leuke hebbedingetjes voor ieder is er wat wils op de Extravaganza-beurs. Ook is er een stand waar men kan genieten zowel met de ogen als de mond van de meest smakelijke erotische hapjes. Natuurlijk is er ook een Extravaganza-shop waar u Extravaganza-gadgets kunt kopen. Altijd al een tattoo of een piercing willen hebben! Bij Extravaganza zijn de specialisten aanwezig. De bodypainter die het lichaam omtovert in een heus schilderij zal u doen verbazen. Prachtige jongens en meisjes in de meest uiteenlopende creaties (die natuurlijk wel uitgaan!) laten u tijdens fantasievolle shows en optredens genieten van hun kun-nen en lichamen. Het Wendy Somer-plein waar men een waanzinnig hete show in het TUK-theater kan bezoeken, de sensatie van een lap-dance kan ondergaan danwel een leuke uitda-gende foto kan laten maken. Op het BDSM-plein kan men voorlichting krijgen op het gebied van SM en bondage alsmede talloze shows gebaseerd op deze thema's aanschouwen. Zo kan men van dichtbij zien hoe bondage in zijn werk gaat en hoe het spel dat SM heet gespeeld wordt. Nieuw op de Extravaganza is de Pleasure Dome waar alle koppels man/vrouw, vrouw/vrouw en man/man zich kunnen uitleven en helemaal kunnen laten gaan zoals men dat zelf wil, dus swingen maar.

Speelt u graag een spelletje? Laat u dan verleiden tot het spelen van het heetste spelletje van Nederland op het grote podium van de Extravaganza en onder leiding van Wendy Somer.
Dus kom ook voor een dagje vol opwinding en erotiek naar Extravaganza Eindhoven.

Openingstijden: vrijdag 27 augustus 2004 van 18.00 - 01.00 uur zaterdag 28 augustus 2004 van 18.00 - 01.00 uur
zondag 29 augustus 2004 van 14.00 - 22.00 uur

Meer informatie: info@extravaganza.nl www.extravaganza.nl

19 aug 04 10:21