Ingezonden persbericht


WATNOU..?! VRIJDAG 27 AUGUSTUS TUSSEN 20.00 EN 21.00 OP 747 AM

WatNou..?! zendt deze zomer een aantal gesprekken uit met multigetalenteerde jongeren die hun oorsprong hebben liggen in moslimlanden. Wekelijks komt een bijzondere gast in de studio langs. Zij of hij zal zich bloot moeten geven. Er zal ingegaan worden op achtergrond, verhouding tot het geloof en de maatschappij en niet te vergeten op de muziekvoorkeur van de gast.

De gast van deze week is de journalist/publicist en beleidsmaker Imad el Kaka. Hij schreef onder meer mee aan het boek mijn geloof en mijn geluk over jonge homo-moslims, werkte bij het LBR (Racisme bestrijding) en verwierf landelijke bekendheid door als Palestijn met Israëli Uri Cohen samen te willen dromen over de vrede met hun initiatief meeting the enemy

In WATNOU..?! praat hij met presentator Rinse de Valk over zijn motieven, de rol van de islam in zijn leven, en zijn bijdrage aan een betere en verdraagzamere maatschappij.

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!

Meer informatie? Neem dan contact op met:

Bert ter Hoeve

Coördinator radio


035-6252932

bert@nmo.nl

NB. DE NEDERLANDSE MOSLIM OMROEP ZENDT IN HET NIEUWE SEIZOEN UIT OP NIEUWE TIJDEN:

VANAF 6 SEPTEMBER 2004 IEDERE DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG TUSSEN 16.00 EN 17.00 OP 747AM