Ingezonden persbericht


Amerikaan en Nederlandse speler voor coach Erik Braal

Rotterdam Basketbal presenteert twee nieuwe spelers

ROTTERDAM - Rotterdam Basketbal presenteert vrijdag 27 augustus twee nieuwe spelers. De selectie van coach Erik Braal zal voor het seizoen 2004-2005 worden aangevuld met een Amerikaanse en Nederlandse forward. Beide spelers, de tweede en derde aanwinst na international Vincent Krieger, gaan in de Maasstad op de driepositie spelen.

Het duo wordt op het kantoor van Rotterdam Topsport, in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen, om 13.00 uur aan de media gepresenteerd. Na afloop van de persconferentie is er ruimschoots aandacht voor het stellen van vragen en afnemen van interviews.

Rotterdam Basketbal vertrekt om 15.00 uur met een selectie, zonder Vincent Krieger (met Nederlands team op toernooi in Amsterdam) naar Belgie om daar drie dagen lang deel te namen aan het Haventoernooi van BC Antwerpen. Tegenstander op vrijdagavond is vanaf 19.00 uur de Nederlands landskampioen MPC Capitals. Op zaterdagavond vanaf 19.00 uur het Franse Le Havre en op zondagmiddag vanaf 15.30 uur het organiserende Antwerpen.
---