AutoRai

27-8-2004

Smart Forfour edition sportstyle: sportiviteit in beperkte oplage

Wie een smart forfour wil met een nog sportiever karakter, maar niet wil wachten op de komst van de BRABUS Edition in het voorjaar van 2005, heeft een alternatief in de vorm van de smart forfour edition sportstyle.

Dit model wordt eind september gepresenteerd tijdens de Autosalon van Parijs en kan nu al bij de smart centers worden besteld. Haast is echter geboden: de smart forfour edition sportstyle is slechts leverbaar in een gelimiteerd aantal van 500 exemplaren waarvan 20 in Nederland.

De smart forfour edition sportstyle ziet er sportief en dynamisch uit met zijn 17 inch lichtme-talen BRABUS sportvelgen, brede banden en de sportuitlaat. Het model maakt de sportieve ambities ook waar dankzij de 1,5 litermotor van 90 kW (122 pk). Een speciaal sportonder-stel zorgt voor een nog betere wegligging. Verder is de smart forfour edition sportstyle voor-zien van een glazen panoramadak, airconditioning, een lederen driespaaks stuurwiel en lederen afwerking van de schakelpook en de handremgreep. Het model is leverbaar in alle 30 kleurencombinaties die smart levert. De prijs bedraagt 26.600 inclusief BTW en BPM.