Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Koninklijk Horeca Nederland

Inschrijving geopend voor prestigieuze horeca vakwedstrijden

WOERDEN, 27 augustus 2004 - Tijdens de Horecava in Amsterdam en op de IJsvak in Vianen organiseert de Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven, verbonden aan Koninklijk Horeca Nederland komend jaar wederom een aantal prestigieuze vakwedstrijden. Via de website www.wedstrijden.nl zijn de inschrijvingen opengesteld voor de diverse vakwedstrijden zoals die komende winter gehouden gaan worden.

De voorrondes voor de wedstrijd om 'Het lekkerste broodje van Nederland' worden op diverse maandagen in november afgewerkt in de vestiging van Hanos Horecagroothandel in Amsterdam. Net als voorgaande jaren wordt hier weer in twee categorieën gestreden, Horeca en Catering. De eindronde wordt tijdens de Horecava gehouden op 10 en 11 januari 2005 in de Rai in Amsterdam.

Eveneens zal op de Horecava, op woensdag 12 januari, gestreden worden om 'Het lekkerste snackmenu van Nederland'. Aangezien we het afgelopen jaar absoluut aan het maximum zaten, voor wat betreft het aantal deelnemers aan de finale, bestaat de mogelijkheid dat ook hier een voorronde aan vooraf zal gaan. Eén en ander zal dus afhangen van het totaal aantal inschrijvingen voor de wedstrijd van komen jaar.

Tijdens de IJsvak 2005, die dit jaar gehouden wordt op 1 en 2 februari 2005, zal er wederom gestreden worden om 'De Gouden IJsspatel' (1 februari) en 'De Gouden IJscoupe' (2 februari). Ook hiervoor is de inschrijving reeds opengesteld.

Meer informatie over deelname aan bovengenoemde wedstrijden kunt u vinden op www.wedstrijden.nl. Eveneens kunt u zich via deze site aanmelden voor deelname. De organisatie van de vakwedstrijden heeft er om organisatorische redenen dit jaar voor gekozen om alleen inschrijvingen te verwerken die middels daarvoor bestemde inschrijfformulieren via de e-mail worden ingestuurd.


---

Noot voor de redactie -