Provincie Drenthe

Reconstructie N851 in Meppel

Hoogeveenseweg langer afgesloten

Assen, 27 augustus 2004
Persberichtnummer 04-126

Vanwege het slechte weer zullen de werkzaamheden aan het nu afgesloten gedeelte van de Hoogeveenseweg (N851) langer duren. De Hoogeveenseweg (N851) blijft daarom vanaf het kruispunt bij het ziekenhuis tot de rotonde Oosterbroekenweg volledig voor het verkeer afgesloten. Naar verwachting zal de weg op dinsdagavond 31 augustus weer geopend worden voor het verkeer.

De afsluiting is nodig om nieuwe asfalt op de weg aan te brengen. Het verkeer kan gebruikmaken van een omleidingsroute via de A32, de N375 en de Oosterbroekenweg. Deze omleiding wordt ter plekke aangegeven.

Aanvankelijk was de verwachting dat de werkzaamheden deze week afgerond konden worden, maar door de aanhoudende regenval, waardoor de deklaag en de belijning niet aangebracht kunnen worden, is er vertraging ontstaan.

De provincie Drenthe voert nog tot 1 november 2004 reconstructiewerkzaamheden uit aan de weg N851 (Hoogeveense weg) bij het ziekenhuis, de aansluiting met de A32 en Blankenstein te Meppel. De werkzaamheden zijn nodig voor de aanleg van extra rijstroken en de aanleg van verbeterde en nieuwe verkeerslichteninstallaties. Actuele informatie is ook te raadplegen op www.hoogeveenseweg.nl www.verkeer.drenthe.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl