Politie Zeeland


W-8580-2004 Twee auto's beschadigd bij kop/staartbotsing

Op de Brigdamseweg in Middelburg vond donderdagmorgen een kop/staartbotsing plaats waarbij twee personenauto's beschadigd raakten.
Een 89-jarige automobilist uit de gemeente Veere had te laat in de gaten dat de auto voor hem, bestuurd door een 41-jarige vrouw uit dezelfde gemeente, afremde en botste achter op haar auto. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.


O-8581-2004 Ingebroken in een camper

Op een parkeerterrein bij een benzinestation langs de A58 ter hoogte van Goes is afgelopen nacht ingebroken in een camper terwijl het gezin, bestaande uit 7 personen en een hond, lag te slapen.
Uit de camper werd een tas met daarin o.a. een fototoestel en diverse waardepapieren weggenomen.


O-8582-2004 Vernielingen in Scharendijke
Afgelopen nacht hebben onbekenden vernielingen gepleegd in Scharendijke.
Uit de tuin van een woning aan het Baken werd een vlag gestolen. Eerder deze week werd uit dezelfde tuin een stenen beeldje ontvreemd.
In de Grevelingenlaan werd een wagen met verf bespoten. Van een andere auto die in dezelfde straat stond, werden de auto-emblemen weggenomen van de motorkap en de achterklep. Het schadebedrag is onbekend.


Z-8583-2004 Motorrijder dodelijk verongelukt
Een 45-jarige motorrijder uit de gemeente Hulst is vrijdagmorgen rond 07.45 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Woestijnestraat in Nieuw Namen.
Een 59-jarige Belgische automobilist kwam uit de richting van Nieuw Namen en sloeg linksaf een boomgaard in. De achter hem rijdende motorrijder botste vervolgens op de personenauto. De motorrijder kwam hierbij ten val en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De personenauto bleek niet te zijn verzekerd waarop de 59-jarige man werd aangehouden.
Voor technisch onderzoek is de Woestijnestraat tot 11.30 uur gedeeltelijk afgesloten geweest.





Politie Zeeland