BOVAG

BOVAG-leden kunnen extra voordelig mobiel bellen met KPN

27 August 2004

De BOVAG Belangengemeenschap heeft voor de BOVAG-leden een contract afgesloten met KPN waardoor deze goedkoper mobiel kunnen bellen. Het Sector Select abonnement (slechts 6 euro per maand en lage beltarieven, hoe meer bellen, des te lager het tarief) is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met maximaal twintig mobiele aansluitingen. Met dit contract zorgt de BOVAG Belangengemeenschap ervoor dat de BOVAG-leden en hun medewerkers optimaal bereikbaar kunnen zijn via het netwerk van KPN dat nog steeds geldt als het beste netwerk van Nederland.
De BOVAG-leden krijgen ook een gunstig toestelaanbod. Er is keuze uit twee toestellen: de Nokia 6610i, verkrijgbaar vanaf 0 euro en de NEC 400i. Dit toestel beschikt over twee kleurenschermen en kan, behalve gewone fotos ook videofilmpjes opnemen.
Via i-mode kunnen speciale i-modesites op internet worden bekeken. I-mode is twee jaar geleden door KPN geïntroduceerd en heeft inmiddels 1,5 miljoen gebruikers in Nederland, Duitsland en België. De NEC 400i is in combinatie met Sector Select via de BOVAG Belangengemeenschap verkrijgbaar vanaf 50 euro. BBG Sector Select is uit te breiden met andere KPN-produkten, zoals hardwarservice en databundels.
BOVAG-leden die gebruik willen maken van BBG Sector Select kunnen bellen met 0800-0105.