VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
http://www.musicals.nl

Spectaculair optreden Mamma Mia! opening Uitmarkt

Amsterdam, 27 augustus 2004



Musicalsterren Joop van den Ende Theaterproducties op Uitmarkt

Tijdens de Uitmarkt in Amsterdam kan het publiek kennis maken met de theaterproducties van Joop van den Ende door middel van signeersessies en een optreden van de musical Mamma Mia!. Verschillende artiesten als Simone Kleinsma en André van Duin zijn in het weekend aanwezig voor signeersessies in de stand van Joop van den Ende Theaterproducties. Ook de overige producties van het nieuwe theaterseizoen (tien in totaal) zullen in verschillende vormen vertegenwoordigd zijn tijdens de Uitmarkt op 27, 28 en 29 augustus.

Naast de bestaande theaterhits Mamma Mia! en The Lion King die het volgende theaterseizoen doorspelen in respectievelijk het Beatrix Theater in Utrecht en het
Fortis Circustheater Scheveningen, beginnen in het nieuwe seizoen acht nieuwe producties, waaronder drie toneelstukken. Op maandag 30 augustus gaat met Passion
(Koninklijke Schouwburg in Den Haag) de eerste van deze nieuwe producties in première.

Alle acht nieuwe producties reizen langs verschillende theaters in Nederland. Na Passion gaan in chronologische volgorde in het nieuwe theaterseizoen de volgende producties in première: de Gershwin-musical Crazy For You (19 september in Rotterdam), De Munk Live! (12 oktober in Zaandam), De André van Duin Jubileumshow (26 november in Amsterdam), toneelstuk The Price (6 december in Amsterdam), het toneelstuk Hemelen (13 december in Den Haag ), musical De Jantjes (19 december in Den Bosch) en toneelstuk The Odd Couple (10 januari 2005 in Gouda). Specifieke informatie over alle producties is te vinden op internet: www.musicals.nl en www.toneel.nl.

Optredens Uitmarkt Amsterdam
Op vrijdagavond 27 augustus tijdens het openingsprogramma op het hoofdpodium op het Museumplein is om 21.45 uur een optreden te zien van de musical Mamma Mia!. Van dit openingsprogramma doet de VARA op Nederland 3 rechtstreeks verslag.

Signeersessies Uitmarkt Amsterdam
André van Duin, Simone Kleinsma, Danny de Munk en Koert-Jan de Bruijn, de vertolker van Mooie Leendert uit de musical De Jantjes zijn op zaterdag 28 augustus aanwezig tussen 13.00 uur en 17.15 uur om hun fans te ontmoeten tijdens signeersessies. Bezoekers die op zaterdag 28 augustus na elke signeersessie meedoen aan het Crazy Wheel (soort Rad van Fortuin), maken kans op aantrekkelijke Crazy For You-prijzen, waaronder premièrekaarten.

Kaarten en informatie:
Programma zaterdag 28 augustus:
13.00 - 13.30 uur Signeersessie André van Duin
14.15 - 14.45 uur Signeersessie Simone Kleinsma 15.30 - 16.00 uur Signeersessie Danny de Munk
16.45 - 17.15 uur Signeersessie Koert-Jan de Bruijn

Kaarten voor alle producties zijn verkrijgbaar via: TopTicketLine 0900 - 300 5000 (45 cpm)/ www.musicals.nl.

Noot voor de redactie,