Gemeente Baarn

Fotowedstrijd Landschap Eemland

10-08-2004

Fotografeer de mooiste/lelijkste plek in het landschap van Soest, Baarn, Bunschoten en Eemnes!

De gemeenten Soest, Baarn, Bunschoten en Eemnes zijn bezig met een landschapsontwikkelingsplan om concrete projecten te initiëren die het specifieke karakter van het buitengebied behouden en/of versterken. Bewoners en gebruikers van het gebied kunnen met een foto laten weten wat ze er nu zo mooi of juist zo lelijk vinden. De eerste inzendingen zijn al binnen, maar u kunt nog meedoen tot 15 september.

De winnende fotos worden gebruikt als illustratie in het uiteindelijke rapport en eventuele andere publicaties, onder vermelding van uw naam. Daarnaast ontvangen de 3 beste inzendingen een streekeigen verrassing. De uiterste inzenddatum om mee te dingen naar een prijs is 15 september.

U kunt maximaal 3 fotos inzenden van de plekken die u het mooist vind en maximaal 3 fotos van de plekken die u het lelijkst vind. Stuur uw fotos, elk voorzien van een duidelijke aanduiding mooi of lelijk, op fotopapier of digitaal naar het projectsecretariaat Landschapsontwikkelingsplan Eemland: Gewest Eemland, t.a.v. Cora Postema, Postbus 4000, 3800 EA Amersfoort; e-mail: cpostema@gewesteemland.nl; onder vermelding van: Fotowedstrijd LOP-Eemland