Gemeente Wieringen

Bekendmakingen

Bouwen en wonen (27 augustus 2004)

A. Ontvangen aanvragen bouwvergunning ontvangen 20 augustus 2004:
* oprichten van een hekwerk op het perceel Rozenlaantje 4 (lichte bouwvergunning).

B. Verleende bouwvergunning verzonden 27 augustus 2004:
* het oprichten van vier woningen, vier garages/bergingen, acht garageboxen op het perceel Hofstraat 95-99 (reguliere bouwvergunning 1e fase);
* het oprichten van een woning van een woning op het perceel Hofstraat 76-78 (reguliere bouwvergunning);
* het oprichten van een carport op het perceel Beatrixstraat 1 (lichte bouwvergunning);
* het oprichten van een bedrijfsruimte op het perceel De Wieken 48 (reguliere bouwvergunning).

De onder A genoemde aanvraag kan worden ingezien tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij de afdeling Grondgebiedzaken (artikel 41 van de Woningwet, ter kennisgeving). Het voornemen bestaat om de genoemde aanvraag verder in behandeling te nemen. Tegen de onder B genoemde beschikkingen kan door belanghebbenden binnen 6 weken na datum publicatie een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Het indienen van een bezwaarschrift betekent niet dat er geen gebruik mag worden gemaakt van de verleende beschikking. Als u wilt beletten dat er wordt gebouwd of gesloopt moet u, naast het indienen van een bezwaarschrift, direct een gemotiveerd verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Voor meer inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Grondgebiedzaken, mevrouw M. Steltenpool, tel. 0227-594396 (doorkiesnummer).

Hippolytushoef, 27 augustus 2004 Drs. J. Wittink, secretaris M.J.P. van Kampen-Nouwen, wnd. burgemeester