Ingezonden persbericht

Condoomfabriek.nl verbluft over eigen succes

ROZENBURG, 20040826 -- Nederlandse jongeren blijken nog volop behoefte te hebben aan discretie en privacy als het om seks gaat. Een internet verkoopkanaal voor condooms werd vandaag overdonderd door haar eigen succes. Na een kleine publicatie over het nieuwe initiatief op een nieuwssite steeg de on-line verkoop van gemiddeld enkele honderden naar vele duizenden condooms op één dag.


"Natuurlijk zagen wij het gat in de markt al wel, maar dat het zo'n groot succes zou worden, had ik eerlijk gezegd niet verwacht" aldus website beheerder R.Weesie.

"Volgens wat ik in de krant las zouden jongeren tegenwoordig liever gevaarlijk vrijen. En volgens de televisie spotjes over soa zouden jongeren gewoon beter moeten nadenken. Maar ik begin nu te denken dat het echte probleem gewoon ouderwetse gêne is."

De Condoomfabriek.nl is een initiatief van SMScity Mobile Services (SMScity.nl), opgezet en groot gebracht door Robin Weesie (22) en Dirk Ueberbach (22). De condoomfabriek.nl biedt een groot assortiment CE-geregistreerde en -gekeurde condooms.

De gekozen condooms worden afgerekend door een telefoontje naar een Nederlands 0900-nummer; betalen is daarom mogelijk voor iedereen en met elke telefoon.
Volgens het bedrijf wordt de bestelling binnen enkele dagen in een anonieme, blanco envelop thuisbezorgd. Een creditcard, online betaalsystemen of acceptgiro's komen er niet aan te pas en ook registreren of inloggen is niet nodig.