Politie Zeeland


W-8606-2004 Aanrijding in Arnemuiden

Vrijdagavond rond 20.00 uur vond op de Langeweg, ter hoogte van het viaduct, in Arnemuiden een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 18-jarige automobilist uit Arnemuiden verloor in een bocht naar beneden de controle over zijn auto en reed hierbij tegen een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 72-jarige plaatsgenote. De auto van de 18-jarige man is total loss, de andere auto raakte over de gehele bestuurderszijde beschadigd. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.


W-8607-2004 Automobilist drie keer bekeurd

Op de Koudekerkseweg in Middelburg is vrijdagavond rond 23.00 uur een 37-jarige automobilist uit Groningen drie maal bekeurd.
Agenten hadden de automobilist 2 maal door rood licht zien rijden. Bij controle bleek de man niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij moest de auto laten staan en werd met drie bekeuringen op zak heengezonden.


W-8608-2004 Huiselijk geweld

Een 26-jarige Middelburger is in de nacht van vrijdag op zaterdag in zijn woonplaats aangehouden.
De man wordt ervan verdacht zijn 23-jarige vriendin in hun woning te hebben mishandeld. De vrouw liep hierbij diverse schaafwonden en bloeduitstortingen op.


W-8609-2004 Alcoholcontrole
Bij een alcoholcontrole op de Dunoweg in Oostkapelle is zaterdag rond 01.30 uur een 47-jarige automobilist uit Middelburg aangehouden.
Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een boete.


Z-8610-2004 Rijbewijs ingevorderd
Van een 51-jarige automobilist uit Axel is zaterdag rond 01.30 uur het rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed van alcohol.
Agenten zagen de man slingerend over de Nieuwendijk in Axel rijden waarop hij een stopteken kreeg. Omdat het vermoeden bestond dat de man alcohol had gedronken, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal werd opgemaakt.


O-8611-2004 Rijbewijs ingenomen
Op de Reimerswaalseweg in Tholen is zaterdag rond 03.00 uur het rijbewijs ingenomen van een 36-jarige automobilist uit de gemeente Tholen.
Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding en moest zijn rijbewijs inleveren.