Heuvelrug, 12.00 uur

Utrecht 28-08-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Aanrijding met letstel

WIJK BIJ DUURSTEDE Bij een verkeersongeval op de Geerweg zijn vrijdagmiddag rond 13.00 uur drie personen gewond geraakt. Een 20-jarige inwoner uit Wijk bij Duurstede kwam door nog onbekende oorzaak met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op een tegenligger. In deze auto zaten een 34-jarige inwoner uit Vianen en een 32-jarige man (woonplaats onbekend). Deze beide mannen konden zelfstandig uit de auto komen en zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Zeist. De 20-jarige man raakte bekneld in zijn auto en kon pas na ruim een uur door de brandweer bevrijd worden. Hij is overgebracht naar het UMC. De traumahelikopter kwam ook ter plaatse. Er is gedurende enkele uren overlast geweest voor het overig verkeer. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Autokrakers gepakt

VEENENDAAL Zaterdagochtend rond 03.00 uur zijn drie inwoners uit Veenendaal van 16, 19 en 21 jaar aangehouden op verdenking van auto-inbraak. De politie hield het drietal na een melding aan in het Prins Willem-Alexanderpark, waar vijf autos waren opengebroken. In de struiken werd een tas met autoradios gevonden. Het drietal is ingesloten, de politie zet het onderzoek voort.

Met alcohol op achter het stuur

RHENEN Een 23-jarige inwoner uit Veenendaal is vrijdagavond rond 21.15 uur op de Stikke Hucht betrapt op het rijden onder invloed. Op het bureau bleek zijn uitslag 450 ug/l te zijn. Hij kreeg een rijverbod van vier uur. Proces verbaal is opgemaakt.

VEENENDAAL Een 24-jarige inwoner uit Lienden is zaterdagochtend omstreeks 02.00 uur op de Fluitersstraat aangehouden omdat hij met een slok teveel op achter het stuur zat. De man reed zonder verlichting in zijn auto en werd hierom onderworpen aan een blaastest. Toen bleek dat hij teveel gedronken had, werd hij aangehouden. Op het politiebureau bleek zijn uitslag 340 ug/l te zijn. Hij kreeg een proces verbaal en een rijverbod van twee uur.