ST PRINS BERNHARD CULTUURFONDS

Cultuurfonds doet mee op De Uitmarkt

Amsterdam, 11 augustus. Het Prins Bernhard Cultuurfonds presenteert op De Uitmarkt 2004 een keur aan artiesten en gezelschappen die het de afgelopen tijd heeft gesteund. Met het programma 'Cultuurfonds live' vraagt het fonds aandacht voor zijn werk, en roept het de bezoekers op dit werk te steunen door donateur te worden. Cultuurfonds live vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 augustus.

Voor de tweede achtereenvolgende keer werkt het Prins Bernhard Cultuurfonds samen met De Uitmarkt. Het fonds krijgt zo de gelegenheid zich voor te stellen aan de cultuurliefhebber, en De Uitmarkt heeft er een cultuurpartner bij. Dit jaar is het fonds actief op podium 21, waar de optredens plaatsvinden.

Het Cultuurfonds presenteert
Op zaterdag 28 augustus o.a. Het Orkest van de Liefde en de Dood, Theater Rast, de West Coast Big Band, en uit de stal van Mamoucha Noord-Afrikaanse muziek van Kasba en Intersection. Op zondag 29 augustus zijn er optredens van o.a. Circus Elleboog, de theatergroep Dox, het trio Kaïda, het Rosa Ensemble, Zandunga Tangoproducties en de cabaretgroep Droog Brood.

Over het Prins Bernhard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt met een budget van bijna 17 miljoen euro zo'n 3600 culturele projecten per jaar. Het fonds werft actief donateurs om de continuïteit van zijn werk te kunnen waarborgen en het maatschappelijk draagvlak te vergroten.