Gemeente Woudrichem

12/08/2004
Benefietmaaltijd voor De Lemmenskamp

De Stichting Vrienden Stromenland stuurde ons het volgende bericht:

In het najaar zal verzorgingstehuis De Lemmenskamp worden opgeleverd. De bewoners die sinds 14 april 2003 in Werkendam verblijven, kunnen dan weer terug verhuizen naar Woudrichem.

Alvorens er verhuisd kan worden, moet De Lemmenskamp ingericht worden. En dat kost altijd meer dan vooral geraamd wordt. De Stichting Vrienden Stromenland wil daarom een bijdrage leveren aan de inrichting van De Lemmenskamp.

Daartoe organiseert de Stichting zaterdag 28 augustus een benefietmaaltijd. Voor 25 euro kunt u genieten van een maaltijd bij de Pannenkoekenbakker, Schapendam 7 te Woudrichem. Naast de gezelligheid van het samen eten, draagt u ook bij aan een goed doel. De meeropbrengst is bestemd voor de inrichting van De Lemmenskamp.

Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten te koop en vol is vol. De Stichting Vrienden Stromenland wil u dan ook uitnodigen deel te nemen aan de maaltijd. Kaarten zijn te koop bij De Lemmenskamp, Kerckelant 3 te Werkendam, bij Altenahove te Almkerk en bij het Toeristeninfopunt in de Kerkstraat te Woudrichem.

Wij rekenen op uw komst!

Met vriendelijke groet
Stichting Vrienden Stromenland
Hannie Visser-Kieboom (voorzitter)
(0183) 50 39 32 / (06) 30 27 70 87
hanviskie@cs.com