Ingezonden persbericht


Zinin festival op Smakkelaarsveld bij Utrecht Centraal

Zinin. bankhangen?

Een heerlijke oase middenin de hectiek van de stad. Dat kun je als bezoeker van het Zinin festival over een paar dagen verwachten op het Smakkelaarsveld - slechts enkele meters verwijderd van Utrecht Centraal.

In de supergrote sfeervolle huiskamer in de buitenlucht kan je heerlijk urenlang op banken hangen, ondertussen genietend van muzikale parels als Racoon, GEM, BOO!, Bolchi, Eleven, Ghinzu en Hulk. Zodra je doorligverschijnselen krijgt, is de overstap naar een relaxte strandstoel met een cocktailtje erbij snel gemaakt.

Het hoofdpodium, Tent A, is dit jaar overdekt. Op deze manier komt Zinin zowel de zonhaters als de regenhaters tegemoet.

Zinin zet trouwens dit jaar dubbel en dwars de bloemetjes buiten. Aan de overkant van het water is de 'ondersteboven bar'. Deze bar biedt je gratis een kijkje op het festivalterrein onder het genot van een biertje. En zit je vol stress of heb je last van nazomer-strand-haar? Bij Zinin masseert een professionele masseur je weer helemaal rustig en de kapper maakt er meteen even wat moois van. Laat de herfst nu maar komen, want wij vieren het eind van de zomer met het Zinin festival.

Maar denk erom: net als bij je moeder thuis, niet met de voeten op de bank!

Zinin 2004 vindt plaats op zaterdag 28 augustus a.s. van één uur 's middags tot na middernacht op het Smakkelaarsveld, direct naast het Centraal Station, aan de stadsbuszijde. Vanaf 23.30 uur zijn er twee Zinin dansavonden in Tivoli en in EKKO.

Kaarten zijn E10,- en verkrijgbaar vanaf heden in Boudisque, Tivoli en Plato of via Ticketservice. Kinderen onder de 10 jaar mogen met de grote broer of zus gratis mee.



Ingezonden persbericht