Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

26 augustus 2004

Live radio & tv kijken met RTV N-H op het Max Euweplein

Het Max Euweplein, prettig gelegen tussen Leidseplein en Museumplein, is twee dagen lang (28 & 29 augustus) het domein van RTV Noord-Holland. Beide dagen zendt de regionale omroep live optredens en reportages uit, allemaal in het teken van De Uitmarkt.

Niets leuker dan radio kijken in de open lucht. Op zaterdag en zondag, tussen 14.00 en 17.00 uur, presenteren Luc Taekema en Andrea van Pol een schakelprogramma met muziek en interviews. Regelmatig wordt 'doorgeprikt' naar verslaggevers in het veld. Zo blijft u op het Max Euweplein op de hoogte van evenementen elders op De Uitmarkt (al is zelf rondlopen natuurlijk een prima alternatief.).

Op beide dagen om 18.15 uur springen de camera's aan voor drie kwartier live televisie. Andrea van Pol en Sander van den Eeden presenteren dan opnieuw een keur aan artiesten. Wie er zoal langskomen? Dat is deels nog een verrassing, maar een paar namen zijn alvast zeker: de theaterstukken Five Easy Pieces, de jonge rappers van Moordgasten, de Duitse muzikant en cabaretier Sven Ratzke en de band Floris.

De televisie-uitzending wordt later op de avond nog een paar keer herhaald: zo kunt u de hoogtepunten van de dag nog eens rustig bekijken.

Op het Max Euweplein is trouwens iedereen ook van harte welkom!

Voor meer informatie kijk op:
Teletekst pagina: 444
www.rtvnh.nl

of www.uitmarkt.nl.


---



Ingezonden persbericht