MAXIMUM EVENTS

Gaivoronskiy.Kondakov.Volkov JAZZ Trio op Rapenburg Concert

PERSBERICHT

Schiedam, 18 augustus 2004

Gaivoronskiy.Kondakov.Volkov JAZZ Trio op Rapenburg Concert Leiden Internationaal vermaarde Russische jazzmusici spelen in Nederland

De heren Gaivoronskiy, Kondakov en Volkov zijn niet gewoon beroemd. Ze behoren tot de groep briljante en zeer getalenteerde Russische jazzmusici die wereldwijd bekend zijn.
Op de lustrumeditie van het Rapenburg Concert zal dit bijzondere trio een jazzconcert van wereldklasse geven. Dit driedaagse culturele spektakel dat naar verwachting 30.000 bezoekers gaat trekken heeft op zaterdag 28 augustus om 15:15 uur dan ook een Russische jazzprogrammering.

U wordt van harte uitgenodigd om dit jazzspektakel te komen beluisteren. Niet alleen vanwege het feit dat Vladimir Volkov een echte contrabasgenie is. Of omdat Vyacheslav Gaivoronskiy en zijn trompet algemeen bekend zijn in Europa en de V.S. Maar ook omdat pianist Andrey Kondakov gewerkt heeft met sterren van wereldformaat als .Brazil All Stars., Richie Cole en Denise Perrie. De heren zullen eigen werk ten gehore brengen.

De muziekstijl die het Gaivoronskiy.Kondakov.Volkov Trio componeert en speelt, laat zich het best verwoorden als een combinatie van jazz en klassieke schema.s met enkele etnische en spirituele elementen. Een vorm van improvisatie jazz die de musici in staat stelt zichzelf, hun instrumenten, de muziek en het publiek in continue dialoog te houden gedurende het concert.


---


----------------------------

Het concert op 28 augustus is van 15:15 tot 16:15 uur op het Rapenburg Concert in Leiden. Voor meer informatie over het Rapenburg Concert zie www.rapenburgconcert.nl.

Voor meer informatie over dit specifieke optreden en/of fotomateriaal kunt u contact opnemen met:
Maximum Events
Tamar de Leeuw
Singel 92 , 3112 GS Schiedam, tel 010 4261260, fax 010 4261254
info: www.maximumevents.nl
email: tamar.de.leeuw@maximum.nl

18 aug 04 15:17