Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving zaterdag 28 augustus

Alkmaar 28-08-2004 - 15.00 uur

Onder invloed op de bromfiets

Castricum, vrijdag 27 augustus 2004.

Vrijdag tegen middernacht is een 18-jarige bromfietser uit Heiloo bekeurd wegens het rijden onder invloed in de omgeving van de Sleutelbloem in Castricum. De jongen reed onder invloed en zonder helm over de Soomerwegh en bij het zien van een politieauto ging hij er tegen het verkeer in vandoor. Vervolgens deed hij zijn verlichting uit om niet gepakt te worden. Op de Sleutelbloem kwam hij op een grasveld tot stilstand waar hij werd aangehouden. Hij blies 390 ug/l terwijl 220 ug/l het wettelijk toegestane maximum is.

Cocaïne ontdekt na vechtpartij

Heerhugowaard, zaterdag 28 augustus 2004.

Zaterdagochtend is een 17-jarige jongen uit Heerhugowaard aangehouden naar aanleiding van een ruzie op de Middenweg in Heerhugowaard. Vervolgens bleek hij vier wikkels cocaïne bij zich te hebben. De ruzie vond plaats tussen twee groepen jongeren voor een horecagelegenheid aan de Middenweg. Terwijl de politie van Noord-Holland Noord bezig was de ruzie te sussen sloeg de 17-jarige verdachte een 19-jarige jongen uit Langedijk in het gezicht. Vervolgens werd de 17-jarige aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Woninginbraak

Heerhugowaard, vrijdag 27 augustus 2004.

Vrijdag is er ingebroken in een woning aan de Oostdijk in Heerhugowaard. Hierbij zijn een computer en diverse pasjes buitgemaakt. De inbrekers zijn binnengekomen door een deur aan de achterzijde van de woning te forceren.

Onder invloed in de auto

Alkmaar, zaterdag 28 augustus 2004.

Zaterdagochtend om 4.00 uur is een 23-jarige automobilist uit Alkmaar bekeurd wegens het rijden onder invloed op de Huiswaarderweg in Alkmaar. De man blies 435 ug/l terwijl 220 ug/l het wettelijk toegestane maximum is.

Bromfietser gewond

Alkmaar, zaterdag 28 augustus 2004.

Zaterdagochtend even na 4.30 uur is een 36-jarige bromfietser uit Alkmaar gewond geraakt nadat hij onderuit ging op de Nicolaas Beetskade in Alkmaar. De man reed over de Nicolaas Beetskade in de richting van de Bergerweg. Om onbekende redenen reed man tegen een aantal geparkeerde autos aan en viel. Hij is met hoofdwonden naar het MCA in Alkmaar overgebracht.

Auto gestolen

Alkmaar, vrijdag 27 augustus 2004.
In de nacht van donderdag op vrijdag is er een auto gestolen vanaf het Oudorperdijkje in Alkmaar. Het betreft een zilverkleurige Opel Vectra met het kenteken 83-GG-RK.