Politie Zeeland


Z-8617-2004 Aanhoudingen na vechtpartij in Terneuzen

Zaterdag rond 02.30 uur ontstond in de Nieuwstraat in Terneuzen een vechtpartij waarbij een 19-jarige Terneuzenaar met een scherp voorwerp in zijn rug werd gestoken.
De 19-jarige man liep hierbij een ingeklapte long op en is opgenomen in het ziekenhuis. In verband hiermee zijn dezelfde nacht vier mannen in de leeftijd van 14 t/m 21 jaar aangehouden waarvan twee uit Terneuzen, een uit Breda en een uit Den Helder. De vier mannen zijn ingesloten voor verder onderzoek. De ruzie was vermoedelijk ontstaan omdat de 19-jarige Terneuzenaar een meisje zou hebben geslagen.

W-8618-2004 Twee auto's licht beschadigd bij aanrijding
In Middelburg zijn zaterdagmiddag twee personenauto's licht beschadigd bij een aanrijding.
Een 35-jarige automobilist uit Oost-Souburg reed vanuit een uitrit de Oostperkweg op en zag hierbij de auto van een 34-jarige Middelburgse over het hoofd waarna een aanrijding volgde. Er was alleen materiële schade.


Z-8619-2004 Personenauto weg na woninginbraak

Na een inbraak in een woning aan de Axelsestraat in Terneuzen is zaterdag tussen 00.30 uur en 07.30 uur een personenauto gestolen.
Uit de woning werden o.a. beeld- en computerapparatuur, een gsm en een sleutelbos weggenomen waarna de auto, een rode Fiat Cinquecento, die bij de woning stond, werd gestolen.


Z-8620-2004 Auto total loss

Op de Provinciale weg in Zuiddorpe heeft zaterdagmiddag een 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen zijn auto total loss gereden.
De man was de macht over het stuur verloren waardoor hij in de rechterberm belandde en zijn auto op de kop in een greppel tot stilstand kwam. De 39-jarige man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

O-8621-2004 Bromfietser rijdt tegen personenauto
Op de Grote Dijk in Heinkenszand is zaterdagmiddag een 17-jarige bromfietser uit Heinkenszand tegen een tegemoetkomende auto gereden.
Omdat de bromfietser niet genoegd rechts reed, kwam hij in botsing met een personenauto, bestuurd door een 46-jarige plaatsgenoot. Beide bestuurders bleven ongedeerd. De brommer raakte flink beschadigd, de auto had schade aan de zijkant.

O-8622-2004 Man breekt voet
Een 29-jarige Amsterdammer heeft vrijdagavond zijn voet gebroken toen hij een ruzie probeerde te sussen.
In een horecagelegenheid in Kortgene was ruzie ontstaan tussen een vriend van hem en een onbekende jongen. Toen hij de ruzie wilde sussen, kreeg ook hij enkele klappen van een drietal jongens. Tijdens het vechten kwamen de Amsterdammer en het drietal ten val waardoor de Amsterdammer zijn voet brak.





Politie Zeeland