Ingezonden persbericht


FileMaker-congres in teken van Developer 7

Ontwikkelaars van 29 augustus tot en met 1 september bijeen in VS

Utrecht, 2 juni 2004 -- Het jaarlijkse FileMaker-ontwikkelaarscongres vindt dit jaar plaats van 29 augustus tot en met 1 september in Phoenix (Arizona, VS). Leidend thema zijn de nieuwe ontwikkelmogelijkheden met de Developer-versie uit de nieuwe FileMaker 7-productreeks.

Ontwikkelaars uit meer dan 25 landen nemen deel aan het congres, dat hen volop in de gelegenheid stelt om de laatste kneepjes van FileMaker Developer 7 onder de knie te krijgen en om hun productiviteit te maximaliseren.

"Dit congres staat in het teken van de nieuwe productreeks van FileMaker 7 en biedt volop de gelegenheid om praktische vragen beantwoord te krijgen. Ontwikkelaars beschikken met FileMaker 7 over belangrijke nieuwe mogelijkheden, maar het gebruiksgemak is als vanouds. Dat blijven we onderstrepen.", aldus Dominique Goupil, president van FileMaker, Inc. Dominique Goupil is een van de sprekers tijdens het ontwikkelaarscongres.

Inschrijving en informatie
Bij inschrijving voor 30 juni 2004 ontvangen de deelnemers een korting van 200 dollar op de congreskosten van 1199 dollar. Tijdens meer dan vijftig sessies zullen nieuwe technieken en aanbevelingen worden gedaan om creatieve, effectieve en veilige oplossingen te ontwikkelen. Naast de technologische sessies, zal de techniek achter oplossingen worden getoond en er zijn praktijklessen met hoogwaardige begeleiding. Voor een compleet overzicht en beschrijving van de congresonderwerpen en voor aanmelding kunnen geĂŻnteresseerden terecht op de FileMaker-website: www.filemaker.com/devcon.

FileMaker
FileMaker is de toonaangevende leverancier van werkgroepdatabases. Bedrijven, overheden, scholen en universiteiten, gebruiken FileMaker voor het beheren van relaties, projecten, beeldmateriaal en ander informatie. De veelbekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl.

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
t: (030) 241 33 23

PublieksWerk
Marije Verdouw
marije@publiekswerk.nl
t: (020) 486 21 39