Ingezonden persbericht


VLOOIEN OP DE NAZOMERMARKT BIJ VAN DER VALK HAARLEM ZUID

Regio - Zondag 29 augustus 2004 van 10 ­ 17 uur is er een grote OPENLUCHT VLOOIENMARKT op het grote parkeerterrein bij Van der Valk Haarlem Zuid. Van Aerle organisatie is er in geslaagd liefst 175 kramen vol leuke oude spulletjes op deze nazomervlooienmarkt bijeen te brengen.

Deze speciale markt op deze speciale plaats is bepaald één van de leukste vlooienmarkten met zeer veel enthousiaste deelnemers en waar ook veel tevreden bezoekers graag naar toe zullen gaan.

De vele standhouders bieden de meest uiteenlopende zaken aan. Alles ligt in een bonte mengeling op en rond de kramen door elkaar. Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen. Er komen veel mensen, die nu na de zomer voor het eerst met hun overbodige en oude spulletjes deze speciale markt aandoen. Deze particulieren hebben hun zolders, kelders, schuurtjes en garages opgeruimd op zoek naar bruikbare artikelen, die mooi uitstalbaar zijn. Wat er allemaal tevoorschijn komt .........kom maar kijken !!

Wie weet komt u juist datgene tegen, waarop u al jaren naar op zoek bent..........!

Er is voor een ieder wat leuks en zeker ook voor elke beurs. En.....afdingen , mag !! Tussen 10-17 uur schuifelen er vele mensen langs de kramen op zoek naar antiek, curiosa, leuk aardewerk, speelgoed, munten, postzegels, poppen, kleding, een boek, leuke hebbedingentjes, enz.

Voor een gezellig dagje uit op zondag 29 augustus 2004 : kom van 10 ­ 17 uur

lekker vlooien op het parkeerterrein bij Van der Valk in Haarlem Zuid

De toegang bedraagt euro 2,50 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar gratis.