Gemeente Helmond


---

Carat-concerten 29 augustus

Op zondag 29 augustus zijn er maar liefst drie concerten op het Carat-paviljoen in de Warande.

* Om 12.00 uur verzorgt de Pointwood Bigband het 1e concert. De Pointwood Bigband speelt een aantal swingende nummers. Denk aan nummers als In the Mood, American Patrol, Moonligth Serenade en enkele meer Zuid-Amerikaanse nummers als Brasil, La Bamba en Mambo Jambo. Wilfried van der Zanden leidt de band en de zang wordt verzorgd door vaste zangeres Lidy Allan.

* Om 13.00 uur begint de Geme ngdeZangverenigingSt.Luciauit Mierlo haar optreden. Deze zangvereniging bestaat al sinds 1877. Het repertoire bestaat uit een mix van klassieke Duitse en Engelse muziekstukken, Nederlandse en Franse liederen en Engelse folksongs. Tony Klaasen is interim dirigent en zal het concert in het Carat-paviljoen dirigeren. Enkele nummers die zij zullen brengen zijn: Steal away, The long day closes, Vivace Andantino en Tourdion.

* Om 14.00 uur sluit de Brandeweerkapel Helmond het dagprogramma muzikaal af. Het gehele programmaoverzicht van de Carat-concerten staat per maand vermeld op de evenementenkalender op de site www.stadspromotiehelmond.nl

---

| |