Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Toernooiwinst voor Petra Schuurman

Met de uitstekende score van 7,5 uit 8 heeft Petra Schuurman het derde 'Neumarkt Open' in Oostenrijk gewonnen. In de laatste ronde versloeg ze Dirk Leimkuehler. Herman Grooten, die ook tot de deelnemers behoorde, werd tweede met 6,5. Zijn enige verliespartij was tegen Petra.
Meer info vind je op de toernooisite. Inmiddels zijn Petra en Herman doorgereisd naar het volgende toernooi, het 19e Schwarzacher Open, waar Herman nummer 17 op de plaatsingslijst is en Petra nummer 36. Na drie ronden gaat Herman daar aan de leiding met 3 uit 3. Petra heeft een score van 2 uit 3.

---

Inschrijving NK snelschaken jeugd 2004 verlengd

Voor veel jeugdschakers was het niet duidelijk dat de inschrijving voor het NK snelschaken jeugd 2004 dit jaar twee weken eerder sloot dan vorig jaar. Om iedereen toch een kans te geven zich aan te melden tegen 5,-, is de inschrijving daarom verlengd tot zaterdag 28 en zondag 29 augustus. Wel moet dan ook de betaling binnen zijn (spoedoverboeking).

Lukt dit niet dan kan een ieder ook op de speeldag zelf komen. Er kan dan betaald worden aan de zaal en de kosten bedragen 7.50,- .

Inschrijven gaat overigens snel en eenvoudig via de website.
---