Binnensticht, 12.00 uur

Utrecht 29-08-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Identiteit dodelijk slachtoffer bekend

DE BILT De identiteit van de man die woensdagochtend 25 augustus jl rond 03.00 uur bij een verkeersongeval om het leven kwam op de Rijksweg A 27, is bekend. Onderzoek heeft uitgewezen dat het gaat om een 28-jarige man uit Houten. De politie zet het onderzoek naar de man die bij het slachtoffer in de auto zat, voort.

Zie ook persberichten district Binnensticht van woensdag 25-08-04.

Auto in brand na ongeval

ZEIST De auto van een 41-jarige man uit Apeldoorn is zaterdagmorgen rond 09.00 uur in brand gevlogen op de Rijskweg A28. De man verklaarde dat hij plotseling de macht over het stuur verloor doordat de achterzijde begon te slippen. Hierdoor raakte hij in de berm. De auto vloog in brand en de man liep hierdoor brandwonden op. Omstanders hielpen het slachtoffer terwijl het voertuig geblust werd. De man is naar het ziekenhuis overgebracht en van daaruit vervoerd naar het brandwonden centrum in Rotterdam. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

Agressie in het verkeer
ZEIST Een 49-jarige inwoner van Zutphen is zaterdagavond rond 21.00 uur op de Driebergseweg door twee onbekend gebleven mannen geslagen en bestolen. De man reed over genoemde straat terwijl voor hem een auto reed. Deze remde zonder reden en trok weer op. De man gaf hierop een lichtsignaal met zijn koplampen. Hierop stopte zijn voorganger opnieuw. Twee mannen stapten uit en begonnen tegen de man te schreeuwen. Een opende de rechterportier en sloeg de man meerder malen. Daarna vertrok het tweetal. Toen de inwoner van Zutphen de politie wilde bellen, zag hij dat zijn mobiele telefoon en sigaretten waren weggenomen. De politie stelt een onderzoek in.