Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving zondag 29 augustus

Alkmaar 29-08-2004 - 15.00 uur

Aanhouding na bedreiging

Alkmaar, zaterdag 28 augustus 2004.

Zaterdagavond omstreeks 22.45 uur is een 32-jarige inwoner van Alkmaar door de politie van Noord-Holland Noord aangehouden omdat hij verdacht wordt van het met de dood bedreigen van een portier van een horecagelegenheid aan het Waagplein in Alkmaar. De man uitte zijn bedreiging nadat hij een café was uitgezet waar hij stennis schopte tegen een personeelslid.

Bromfiets ingenomen

Alkmaar, zaterdag 28 augustus 2004.

Zaterdagavond omstreeks 19.20 uur is een 21-jarige man uit Alkmaar zijn bromfiets kwijtgeraakt nadat hij onverzekerd en zonder bromfietscertificaat over de Paternosterstraat in Alkmaar reed. De man was al een aantal keren eerder bekeurd en gewaarschuwd dat hij zijn certificaat moest halen en zijn bromfiets moest verzekeren.

Boot gestolen

De Rijp, zaterdag 28 augustus 2004.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een boot gestolen uit een sloot langs het Fluyschip in De Rijp. Het betreft een groene aluminium Sea- Ark van ongeveer 4,5 meter lang.

Onder invloed in de auto

Alkmaar, zondag 29 augustus 2004.

Zondagochtend om 2.00 uur is een 19-jarige automobilist uit Alkmaar zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij onder invloed van alcohol over het Verdronkenoord in Alkmaar reed. De man blies 800 ug/l terwijl 220 ug/l het wettelijk toegestane maximum is.Hij heeft tevens een proces-verbaal gekregen.

Onder invloed in de auto zonder rijbewijs

Heerhugowaard, zondag 29 augustus 2004.

Zondagochtend even na 5.00 uur is een 20-jarige inwoner van Heerhugowaard bekeurd op de Schelde in Heerhugowaard. Hij reed daar onder invloed van alcohol (370ug/l), zonder rijbewijs en in een onverzekerde auto rond.

Auto belandt in berm

Akersloot, zondag 29 augustus 2004.

Zondagochtend om 6.45 uur is een 20-jarige automobiliste uit Heerhugowaard met haar auto in een weiland naast de A9 ter hoogte van Akersloot beland. De vrouw kwam vanuit de richting Alkmaar en ter hoogte van Akersloot haalde zij een andere auto in. Bij het terugrijden naar de rechterrijhelft bleef ze naar rechts rijden en belandde in de berm. Zij is vervolgens over de sloot geschoten en met een salto in het weiland tot stilstand gekomen. De vrouw is op eigen kracht uit de auto gekomen en is met buik- en hoofdpijn naar het MCA in Alkmaar overgebracht. Het is onbekend waarom de vrouw de macht over haar stuur verloor.

Auto gestolen

Almaar, zondag 29 augustus 2004.

In de nacht van zaterdag op zondag is er een auto gestolen vanaf de Walserij in Alkmaar. Het betreft een groene Suzuki Wagon R. met het kenteken 96-FX-DH.

Woninginbraak

Egmond aan den Hoef, zondag 29 augustus 2004.
Zondagochtend is er ingebroken in een woning aan de Mosselaan in Egmond aan den Hoef. Er is een portemonnee weggenomen. Het is nog onbekend hoe de inbrekers binnen zijn gekomen.