Politie Zeeland


O-8636-2004 Onder invloed

In Wilhelminadorp, op de Oosthavendijk, is zondag rond 00.35 uur een 57-jarige Vlissingse automobilist betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod van een uur.


W-8637-2004 Vernieling Middelburg

In een cafe op de Markt in Middelburg is zondag rond 00.45 uur een 18-jarige Middelburger aangehouden wegens de vernieling van een spiegel en een lampje.
De man vond het nodig na een toiletbezoek een lampje te vernielen en een spiegel te demonteren. Het schadebedrag wordt geschat op enkele honderden euro's. Na verhoor is de verdachte weer heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


O-8638-2004 Onder invloed

In Tholen, op de Ten Ankerweg, is zondag rond 01.45 uur een 35-jarige automobilist uit de gemeente Bergen op Zoom betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij ruim twee maal zoveel had gedronken als toegestaan. De man kreeg een dagvaarding en een rijverbod van vijf uur.


Z-8639-2004 Onder invloed

In Sluis, op de N58 is zondag rond 01.45 uur een 49-jarige Gentenaar betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij de toegestane norm bijna twee keer overschreden had. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van drie uur.


O-8640-2004 Aangehouden, Zierikzee

Een 19-jarige man uit Zierikzee is zondag rond 01.47 uur aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een mishandeling te hebben gepleegd bij een 19-jarige man uit de gemeente Veere.
De oorzaak voor de mishandeling is tot nu toe nog onduidelijk. De man uit Veere is in zijn gezicht geslagen door de Zierikzeenaar. Hij heeft een zwelling bij zijn oog opgelopen. Diverse getuigen worden door de politie nog gehoord.





Politie Zeeland