Gemeente Heerenveen

Gemeentenieuws week 35

Maandag 30 augustus: Informatiemarkt Zuiderzeelijn in centrale hal gemeentehuis

25/08/2004

Maandag 30 augustus aanstaande van 16.00 tot 21.00 uur zal in de centrale hal van het gemeentehuis een informatiemarkt worden gehouden over de plannen rond de Zuiderzeelijn, de nieuwe spoorlijn Amsterdam-Groningen die is geprojecteerd door de polder met onder andere Heerenveen en Drachten als halteplaatsen. Na Heerenveen zal de info-markt in de maand september op nog negen plaatsen in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland te vinden zijn. lees verder »

Op 7 september 2004: Inspraakavond over bouwplan wijkcentrum Nijehaske

25/08/2004

Er zijn plannen ontwikkeld voor de verbouw van de Van Kleffenschool aan de Barten 11 in Heerenveen tot een wijkcentrum voor de wijk Nijehaske. Aan de bestaande school worden een praathuis, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal toegevoegd. De verschillende functies worden gemixt in de bestaande en in nieuwe bebouwing. De nieuwbouw krijgt vorm door een kubusachtige toren van twaalf meter hoog. De ruimte rond de school wordt opnieuw ingericht, zodat zij beter bij alle functies past. lees verder »

Waar wordt de komende maanden gebaggerd ?

25/08/2004

De gemeente Heerenveen heeft samen met Wetterskip Fryslân, Wetterskip Boarn en Klif en Waterschap Sevenwolden in het afgelopen jaar een baggerplan opgesteld voor de waterlopen in Heerenveen. Het plan maakt de kosten inzichtelijk die nodig zijn voor (achterstalling) baggeronderhoud van watergangen over een langere periode. Tevens is een planning gemaakt om alle waterwegen in (het stedelijk gebied van) de gemeente Heerenveen te baggeren. De aandacht gaat in eerste instantie uit naar die watergangen die aan de waterschappen moeten worden overgedragen. De andere watergangen komen daarna aan de beurt. lees verder »

meer Crackstate Nijs:

» Aanleg zuidelijk deel parkeerboulevard c.a. Sportstad Heerenveen (zienswijzen) »
» Herinrichting Tjongervallei »
» Tijdelijke vrijstelling voor dienstapotheek bij Dokterswacht » » Evenementen kalender »
» Openingstijden gemeentehuis weer normaal »
» Tijdelijke vrijstelling parkeren Sportstad Heerenveen » » Spreekuren B&W »
» Werk aan de weg »

---

Zaterdagmarkt

---

disclaimer | © Gemeente Heerenveen 1999/2004