Ingezonden persbericht


Amsterdam, 27 augustus 2004

ABN AMRO introduceert het Index Garantie Fonds

ABN AMRO Asset Management introduceert het Index Garantie Fonds, een nieuw open-end garantiefonds. Het ABN AMRO Index Garantie Fonds profiteert volledig van de stijging van drie vooraanstaande indices wereldwijd, terwijl het fonds tegelijkertijd een minimale uitkering van EUR 50 uitbetaalt aan het einde van de looptijd.
Het fonds biedt 100% participatie in drie gelijkgewogen onderliggende indices, die bestaan uit de S&P 500, Dow Jones Euro Stoxx 50 en Nikkei 225 index. Aan het eind van de looptijd (30 september 2010) wordt minimaal EUR 50 uitbetaald of de intrinsieke waarde indien deze hoger is. Het fonds biedt de belegger hierdoor de mogelijkheid om volop te profiteren van stijgende wereldwijde aandelenmarkten met daarbij een zeer beperkt neerwaarts risico aan het eind van de looptijd. Het fonds kent bovendien geen valutarisico.
De inschrijvingsperiode loopt van 30 augustus tot en met 24 september 2004. De uitgifteprijs bedraagt EUR 52 of lager. De definitieve uitgifteprijs wordt kort na de inschrijvingsperiode bekend gemaakt. De maximale beheerfee van het fonds bedraagt 0,8% per jaar. Participaties in het fonds kunnen dagelijks worden verhandeld.

---

Meer informatie:

ABN AMRO persvoorlichting
020-6288900


---- --