Politie Zeeland


Z-8663-2004 Automobilist aangehouden na aanrijding

Een 65-jarige automobilist uit de gemeente Hulst is zondagavond rond 22.00 uur in zijn woning aangehouden voor het doorrijden na een ongeval.
De man was eerder die avond betrokken geweest bij een aanrijding op de 's Gravenstraat in Clinge en was daarna doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. De bestuurder van de aangereden auto was de 65-jarige man achterna gereden naar zijn woning om hem hierop aan te spreken. Omdat deze geen gehoor gaf, werd de politie gebeld en kon de 65-jarige man in zijn woning worden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier weigerde hij deel te nemen aan een blaastest waarna een bloedproef werd afgenomen. Nadat zijn rijbewijs was ingevorderd werd de man met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.


O-8664-2004 Diefstal uit auto

Zondagavond tussen 21.00 uur en 22.00 uur is er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Emmaweg in Renesse.
Uit de auto werden o.a. de geluidsapparatuur en een portemonnee met diverse pasjes weggenomen. Schadebedrag is onbekend.


Z-8665-2004 Hennep in beslaggenomen

In de nacht van zondag op maandag is een 21-jarige Belgische automobilist aangehouden omdat hij in het bezit was van 9,6 gram hennep.
Agenten zagen de automobilist over de Binnenvaartweg in Terneuzen rijden met een kapotte voorlamp waarop hij een stopteken kreeg. Uit onderzoek bleek dat hij ook in het bezit was van hennep. Deze werd in beslaggenomen. De 21-jarige Belg werd met een boete op zak van 100 euro weer in vrijheid gesteld.


W-8666-2004 Auto-inbraken in Vlissingen

In de Lunenburg te Vlissingen is in de nacht van zondag op maandag ingebroken in twee personenauto's.
Uit beide auto's werd de geluidsapparatuur weggenomen. Schadebedrag is onbekend.


W-8667-2004 Inbraak in bedrijfsauto

In een bedrijfsauto die stond geparkeerd aan de Molenweg in Arnemuiden is in de nacht van zondag op maandag ingebroken.
Uit de auto werd electrisch gereedschap weggenomen t.w.v. een paar honderd euro.


Z-8668-2004 Auto-inbraak en poging diefstal auto

In de nacht van zondag op maandag is aan de P. van Anrooylaan in Terneuzen ingebroken in een personenauto.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur en een verrekijker weggenomen t.w.v. een paar honderd euro.
Aan de Hogendijk in Terneuzen werd dezelfde nacht geprobeerd een auto weg te nemen. Dit mislukte omdat een buurtbewoner wakker werd toen de auto werd gestart en de eigenaar waarschuwde. Deze trof zijn auto aan met draaiende motor.





Politie Zeeland